LINE OF FIRE™

Line of Fire™ a CMJ Profesional este un concept revolutionar in formarea armelor de foc si in proiectarea distantei, oferindu-va sase instrumente de instruire specializate intr-un singur sistem autonom, de armare.
DESCARCA CATALOG

SISTEM LA CHEIE

Gama instantanee Line of Fire™ a CMJ Profesional este un sistem la cheie care vine complet cu un compresor de aer, sistemul de control SmartRange™ (computer inclus), toate dispozitivele de control ale tintei necesare, ansamblurile de tinte din otel pentru tintele in miscare, tintele de calificare din carton, lupta pe hartie tinte, instalare si instruire operationala aprofundata.

CONSTRUCTIE MODULARA

Linie of Fire™ a CMJ Profesional este un cadru de tragere instantaneu montat pe cadru, care este asamblat in sectiuni modulare. Puteti conecta impreuna cate sectiuni aveti nevoie, iar cele doua tinte in miscare pot fi configurate pentru a acoperi intregul ansamblu de sectiuni. La fel ca sasiul unei masini, cadrul Line of Fire este o baza pe care se monteaza toate sistemele si componentele tinta. Nu sunt necesare legaturi de cale ferata, beton sau alti pereti de protectie in fata tintelor, deoarece cadrul Line of Fire are, de asemenea, un perete din otel cu unghi de 500 Brinell incorporat chiar inauntru. Tot ce ai nevoie pentru a folosi Line of Fire este o bucata de pamant plana si un panou antiglont sau un recuperator gloante.

ANTRENAMENT VERSATIL

Antrenarea corecta cu multe arme intr-o mare varietate de scenarii poate necesita amenintari in miscare, adversari multipli, tragere reactiva, recunoasterea amenintarilor si adancimea campului. Pentru a maximiza eficienta si flexibilitatea antrenamentului, fiecare sectiune a Line of Fire™ poate fi personalizata cu diverse combinatii de tinte rotative, tinte oscilante, tinte statice din otel si tinte din otel reactiv, plus cele doua tinte mobile care se deplaseaza de la capat la capat.

PRODUSE SIMILARE

Standuri fixe de tinte rotative

Laterala Fixa 360°

D-TaPS™

Universal-90™

Tandem-90™

Deluxe-90™

Power-90™

Automatic Popper™

Deluxe KD™

Bobber Xtreme™

Control Tower™