DEFLECTOARE DE SIGURANTA

CMJ Profesional a proiectat o combinatie inovatoare de otel, lemn si placi acustice pentru a crea deflectoarele noastre de siguranta – una dintre cele mai importante preocupari de siguranta din orice zona interioara. Aceste deflectoare de siguranta asigura ca gloantele errante nu pot scapa in exterior, oferind protectie balistica luminilor, conductelor, conductelor de ventilatie si altor structuri, oferind in acelasi timp o reducere a sunetului si un aspect lustruit si profesional.

Sistemul de deflectie CMJ Profesional este o componenta cruciala a poligonului. Este special conceput si proiectat pentru a nu permite rundelor sa paraseasca poligonul. In schimb, fiecare runda trasa este indreptata in siguranta spre capcana. Deflectoarele aflate in imediata apropiere a tragatorilor, atat pe linii de tragere fixe, cat si pe distante tactice, sunt special concepute pentru a contine stropi si ricosele de glont. Acest lucru reduce riscul de ranire a unui tragator in cazul unei descarcari accidentale in tavan.

Sunt disponibile doua clase de deflectoare – ATI Clasa 1 si ATI Clasa 2. Deflectoarele ATI Clasa 1 sunt proiectate pentru a fi utilizate pe pistoale, in timp ce deflectoarele ATI Clasa 2 sunt proiectate pentru a fi utilizate pe arme. Pentru mai multe informatii despre ratingurile deflectoarelor, va rugam sa consultati graficul Ballistic Class.

DESCARCA CATALOG

DEFLECTOARE DE PERETI

DEFLECTOARE PERETI

DEFLECTOARE TAVAN