DEFLECTOARE DE SIGURANTA (Parabaluri)

ATI a proiectat o combinatie inovatoare de otel, lemn si placi acustice pentru a crea deflectoarele noastre de siguranta – una dintre cele mai importante preocupari de siguranta din orice poligon acoperit (indoor) sau semi-acoperit . Aceste deflectoare de siguranta asigura ca gloantele trase gresit (ratacite) nu pot scapa in exterior, oferind protectie balistica luminilor, conductelor, conductelor de ventilatie si altor structuri, oferind in acelasi timp o reducere a sunetului si un aspect lustruit si profesional.

Sistemul de deflectie ATI este o componenta cruciala a poligonului. Este special conceput si proiectat pentru a nu permite gloantelor sa paraseasca poligonul. In schimb, fiecare runda trasa este indreptata in siguranta spre biuta. Deflectoarele aflate in imediata apropiere a tragatorilor, atat pe linii de tragere fixe, cat si pe liniile de tragere tactice, sunt special concepute pentru a retine schijele si ricosele de glont. Acest lucru reduce riscul de ranire a unui tragator in cazul unei descarcari accidentale in tavan.

Sunt disponibile doua clase de deflectoare – ATI Clasa 1 si ATI Clasa 2. Deflectoarele ATI Clasa 1 sunt proiectate pentru a fi utilizate pentru pistoale, in timp ce deflectoarele ATI Clasa 2 sunt proiectate pentru a fi utilizate pe pusti (arme cu teava lunga). Pentru mai multe informatii despre evaluarile deflectoarelor, va rugam sa consultati graficul Ballistic Class.

DESCARCA CATALOG

DEFLECTOARE DE PERETI

DEFLECTOARE PERETI

DEFLECTOARE TAVAN