AUTOTARGETS™

AutoTargets este un sistem de tinta conectat inteligent, care permite tragatorilor sa interactioneze cu tintele lor intr-un mod niciodata posibil inainte. Cu tehnologia sa puternica de detectare a impactului, aplicatia avansata, activarea wireless portabila si programabilitatea revolutionara, AutoTargets schimba cu adevarat modul in care trageti.

DESCARCA CATALOG

WIRELESS

WiFi integrat creeaza o retea fara fir de tinte in orice configuratie si la orice distanta.

SIGURANTA

Sistem tinta reactiv fara pericol de imprastire schije sau ricoseuri.

VERSATIL

Tintele se ridica, cad, se leagănã in sus si in jos, tinand tragatorii alerti.

ANGAJARE

Aplicatia puternica permite controlul complet al tintelor si crearea usoara a cursurilor de foc personalizate.

MODULAR

Configurati numeroase tinte in orice moment, in aproape orice configuratie si in orice mediu.

TEHNOLOGIE Detectare Lovituri

Ceea ce face AutoTargets atat de revolutionar este tehnologia sa avansata de detectare a loviturilor. Acest lucru ofera feedback imediat cu privire la precizia loviturii la orice distanta in pana la patru zone de scor. Silueta disponibila si tintele ostaticilor detecteaza tragerile cu munitia metalica. Tinta trimite inapoi un semnal digital catre aplicatie, care urmareste viteza de tragere, timpii impartiti, locatia de lovire si face ca tinta sa reactioneze.

VERSATILITATE DE NEEGALAT

Exista alte sisteme tinta de detectare a focului/loviturii, dar niciunul dintre ele nu are flexibilitatea, portabilitatea si usurinta utilizarii AutoTargets. AutoTargets cantreste doar 15 kilograme si functioneaza doar cu o baterie si un rezervor de CO2, ceea ce o face mai usor de configurat chiar si in cele mai indepartate locatii. Tintele se ridica si cad in mai putin de 0,50 secunde si pot fi actionate de 1000 de ori cu un rezervor de 20oz(0,6L) CO2. Este disponibila o versiune “swing-up” care face ca tintele sa se balanseze in interiorul si in afara vederii.

CONFIGURAREA SISTEMULUI

AutoTargets poate fi configurat in mai multe moduri diferite, oferind flexibilitatea de care aveti nevoie. AutoTargets utilizeaza o baterie LiPo cu 3 celule care ofera 8000 de ridicari sau pana la 20 de ore de activitate. Un singur rezervor de CO2 de 20oz(0,6L) actioneaza o tinta de pana la 1000 de ori si poate fi atasat la un scut balistic sau pana la 500 de metri distanta de unitatea de ridicare. Un rezervor de 20oz(0,6L) CO2 poate furniza pana la 10 ridicatoare totale* cu o lungime totala maxima a furtunului de 500ft. AutoTargets utilizeaza o retea “mesh” care conecteaza automat unitatile intre ele atunci cand sunt pornite. Unitatile pot fi controlate pana la 50 de metri de la sistemul de control si 250yards de la unitate la unitate. Adaugarea de extensoare poate extinde aceasta distanta pana la 600 sau chiar 1200yards.

* Temperaturile de inghet pot reduce capacitatea unitatilor de ridicare interconectate in lant.

Aflati mai multe >

ACCESSORII

AutoTargets este disponibil cu o serie de accesorii care imbunatatesc performanta sistemului. De la protectia balistica la antenele WiFi de distanta, AutoTargets are optiunile de care aveti nevoie.

Aflati mai multe >