CONTROL TOWER™

Control Towers™ de la CMJ Profesional sunt centre de comanda robuste care ofera confort pentru ofiterii de instruire si protectie pentru echipamentele computerului.
DESCARCA CATALOG

CONTROLAT CLIMATIC

Interiorul etans la conditii meteorologice, climatizat, creeaza un mediu practic si profesional care permite formarea ofiterilor sa-si desfasoare instruirea cu o mai mare siguranta si eficienta. Computerul, imprimanta si echipamentele de comunicatii amplasate in turn vor functiona mai bine si vor dura mai mult, deoarece problemele cu nisipul, insectele, animalele mici si temperaturile extreme sunt acum eliminate.

COST EFICIENT

Deoarece CMJ Profesional ofera aceste turnuri ca produse standard, procesul nostru de fabricatie este rationalizat si eficient. Rezultatul este o structura care va satisface nevoile dvs specifice de formare la un pret mai mic decat alternativele de constructie traditionale.

VERSATIL

Control Towers™ de la CMJ Profesional sunt disponibile atat cu baze deschise, cat si inchise pentru a se potrivi nevoilor si specificatiilor dvs unice.

PRODUSE SIMILARE

Line of Fire™