PROGRAM DE RECICLARE A METALELOR SI GAMA DE ALIMENTARE

CEL MAI FACIL SI CEL MAI PROFITABIL MOD DE A RECICLA ALAMA SI PLUMBUL

Eliminati problemele din managementul plumbului si alamei cu programul cuprinzator de reciclare a metalelor CMJ Profesional. Pentru a va asigura ca profitati la maximum de plumb si alama, am creat un sistem convenabil care face usoara transformarea metalelor uzate in noi munitii si venituri pentru gama dvs.

Contacteaza-ne>

PROCES SIMPLU

ADUNA-TI PLUMBUL SI ALUMINIUL
Pur si simplu colectati si ambalati plumbul si alama din poligonul dvs.
CONTACTEAZA CMJ PROFESIONAL
Schedule a pickup and lock in your LME spot pricing. 801.876.2442 Programati o preluare office@cmjprofesional.ro
RIDICARI RAPIDE
Va vom ridica plumbul si alama in termen de 72 de ore.
CEL MAI BUN IN PLATA
Primiti valoarea maxima pentru plumb si alama.
RANGE SUPPLIES & AMMUNITION 
Maximize your profit by using the value of your lead and brass for discounted dealer pricing range supplies and ammunition
ADUNA-TI PLUMBUL SI ALAMA
Pur si simplu colectati si ambalati plumbul si alama din gama dvs
TINTA DE ACTIUNE DE CONTACT
Programati o preluare si blocati preturile spot LME
RIDICARI RAPIDE
Va vom ridica plumbul si alama in termen de 72 de ore
CEL MAI BUN IN PLATA CLASEI
Primiti valoarea maxima pentru plumb si alama
GAMA DE PRODUSE SI MUNITIE
Maximizati-va profitul utilizand valoarea plumbului si a alamei pentru furnizare la preturi reduse ale distribuitorului.

CONFORM

Oferim o metoda cuprinzatoare si sigura de colectare a reciclarii pentru plumb si alama. Procesul nostru este conform cu reglementarile OSHA si EPA.

CONVENABIL

Cu un singur apel, eliminam problemele de reciclare a plumbului si alamei consumate.

PROFITABIL

Cu preturi publicate transparent bazate pe pretul London Metals Exchange (LME), puteti fi siguri ca obtineti cel mai bun pret pentru metalul reciclat, chiar daca preturile fluctueaza.

GARANTAT

Intotdeauna in stoc pentru comenzi mici si mari, este garantata 100% pentru calitate si performanta.

PROCEDURA DE RECICLARE

Reciclarea metalelor cu CMJ Profesional este usoara si eficienta. Pur si simplu contactati-ne la office@cmjprofesional.ro pentru a va bloca preturile LME si pentru a programa o preluare si vom fi acolo in termen de 72 de ore. Vom sorta si cantari metalele dvs la depozitul nostru si va vom emite creditul.

Ridicare Convenabila si Rapida

  • Greutatea minima a ridicarii este de doar 4.000 lbs fara limite maxime.
  • Greutatea si calitatea totala sunt confirmate in termen de 72 de ore de la primire la depozitul nostru.
  • Greutatea maxima a paletului este de 3.000 lbs pentru sau 4.500 lbs pentru stivuitor.

Ambalaje Simple din Alama si Plumb

Vom lucra cu dvs pentru a furniza si personaliza un sistem de ambalare gratuit care se potriveste cel mai bine poligonului dvs si va protejeaza alama si plumbul de furt si daune provocate de intemperii.

  • Gaylord boxes fit through bay doors and hold 3,000 lbs of brass (full) or 3,000 lbs of lead (one-third full). Cutiile Gaylord se potrivesc prin ușile golfului și conțin 3.000 kg de alamă (pline) sau 3.000 lbs de plumb (o treime pline).
  • 55-gallon drums hold 600 lbs of brass (full) or 1,500 lbs of lead (three-fourths full). Tamburele de 55 de galoane conțin 600 de kilograme de alamă (pline) sau 1.500 de kilograme de plumb (trei sferturi pline).

Cea mai Buna Plata pentru Structura

Eliminam omul de mijloc si va blocam pretul metalului atunci cand ne contactati pentru a va maximiza profitul.

  • Preturile pentru plumb si alama sunt listate live la LME.com folosind London Metals Exchange (LME) la preturi spot, centrul global pentru comercializarea metalelor industriale. In prezent platim 54% din LME pentru alama (indice de cupru) si 45% pentru plumb. Ratele de conversie sunt stabilite la inceputul fiecarui an calendaristic.

ELIMINAREA FILTRULUI

CMJ Profesional faciliteaza eliminarea filtrelor contaminate si a echipamentelor de protectie personalizate. Una dintre provocarile cu care se confrunta poligonele de tragere este cum sa ai grija de filtrele contaminate. Poligonele de tragere sunt responsabile pentru toate deseurile pe care le genereaza, inclusiv verificarea faptului ca sunt eliminate sau reciclate corespunzator. Colectarea si eliminarea deseurilor periculoase sunt strict reglementate prin reglementarile EPA si DOT, iar nerespectarea ar putea duce la sanctiuni semnificative, potential chiar penale. Raspunderea unui generator de deseuri nu dispare niciodata. CMJ Profesional va prelua si recicla filtrele HVAC si DCU pentru membrii programului Metals & Range Supplies. Contactati-ne aici pentru a obtine o estimare. CMJ Profesional faciliteaza eliminarea filtrelor si a echipamentelor de protectie contaminate. Una dintre provocarile cu care se confrunta poligonele de tragere este cum sa ai grija de filtrele contaminate. Poligonele de tragere sunt responsabile pentru toate deseurile pe care le genereaza, inclusiv verificarea faptului ca sunt eliminate sau reciclate corespunzator. Colectarea si eliminarea deseurilor periculoase sunt strict reglementate prin reglementarile EPA si DOT, iar nerespectarea ar putea duce la sanctiuni semnificative, potential chiar penale. Raspunderea unui generator de deseuri nu dispare niciodata. CMJ Profesional va prelua si recicla filtrele HVAC si DCU pentru membrii Programului Metals & Range Supplies. Contactati-ne aici pentru a obtine o estimare.

Contacteaza-ne >

Reciclarea Prafului de Plumb DCU

De asemenea, va vom prelua praful de plumb DCU.

  • Folositi creditele de reciclare pentru a acoperi costul eliminarii.
  • Contactati-ne aici pentru detalii.

MAGAZIN CMJ PROFESIONAL

Magazinul este sursa pentru tot ce are nevoie poligonul dvs. Folositi-va creditul pentru a cumpara alte consumabile de care aveti nevoie pentru poligonul dvs. Contactati-ne prin e-mail la office@cmjprofesional.ro sau intrati pe magazin.

Pachete de Reciclare

Ambalajul de care aveti nevoie pentru a va colecta plumbul si alama este disponibil, inclusiv cutii gaylord si tamburi de 55 galoane. Tinte de hartie si carton.
Cu mai mult de 1.000 de modele tinta, oferim o selectie mai mare decat oricine din industrie.

Vezi mai mult aici >

Protectia Ochilor si Urechilor

Pastrati-va clientii in siguranta cu o protectie de calitate pentru urechi si ochi conceputa pentru trageri si situatii tactice.

Vezi mai mult aici >

Range Cleaning Curatarea Zonei

Pastrati poligonul dvs sigur si curat pentru utilizatori cu produse concepute pentru a indeparta plumbul de pe maini, pantofi, podele si multe altele.

Vezi mai mult aici >

Curatarea si Depozitarea 

Pastrati-va armele inchiriate in siguranta si functionand fara probleme cu selectia noastra de echipamente de depozitare, curatare si lubrifiere a armelor.

Vezi mai mult aici > 

Echipament de Poligon, Piese de Service si Curatare

Creditul din metalele dvs se poate aplica pentru imbunatatirea si mentinerea distantei de tragere.