UNIVERSAL-90™

Universal-90 are mai multe miscari, incluzand rotirea, oscilatia, ridicarea si flancarea, folosind un singur actuator pentru sarcini grele. Cu cateva ajustari simple, puteti face tranzitia intre miscari. Versatilitatea sa il face un adaos ideal pentru orice configuratie de formare in procesul de luare a deciziilor. Universal-90 poate fi instalat in spatele unei linii de foc, in spatele unui deflector tactic din tavan sau pe o baza portanta de sine statatoare.
DESCARCA CATALOG

ROTIRE LA 90º

Tintele se intorc din fata spre margine si din spate in fata.

MISCARE FATA-SPATE

Tintele sunt capabile sa se ridice la o pozitie expusa dintr-una ascunsa si apoi sa revina.

INDEPENDENT

Tintele pot fi controlate pentru a se transforma individual sau simultan.

PUTERNIC

Capabil sa transforme tinte grele, cum ar fi suportul din plastic 3D si spuma.

EVALUAT IN EXTERIOR

Poate fi utilizat atat in conditii de interior, cat si in exterior si inclusiv in conditii de frig.

CONECTARE

Se integreaza cu software-ul nostru de control al gamei pentru functii si functionalitati avansate.

VERSATIL

Universal-90™ al CMJ Profesional foloseste un suport personalizat de montare si un sistem de casca pentru a oferi miscare traditionala de rotire, miscare de ridicare, miscare pop-up si miscare de flancare, toate folosind acelasi actuator pentru sarcini grele. Cu cateva ajustari simple, printr-un pop-up baietii rai devin acum baieti buni, iar atacatorul tau de flanc devine printr-un pop-up ostatic.

Functia de rotire (de la margine spre fata)

Functia de oscilatie (ascunsa spre expusa)

FORMARE PROGRAMABILA

Obtineti capacitatea de a controla fiecare tinta independent, adaugand o interfata de control electric la fiecare actuator. Acum puteti controla toate scenariile de antrenament folosind ceva la fel de simplu ca un comutator de aer portabil sau la fel de avansat ca software-ul nostru de control SmartRange™, care va permite sa generati scenarii total aleatorii pentru a va mentine cursantii atenti si pregatiti pentru orice.

PERFORMANTA

Sistemul Universal-90™ al CMJ Profesional este un actuator pneumatic multifunctional care intoarce o tinta din carton sau plastic intr-o rotatie de 90° pe centrele axelor variabile. Natura reglabila a Universal-90°™ ofera actiune de rotatie, actiune pop-up si actiune de basculare – toate cu un singur actuator. Viteza tuturor celor trei miscari de 90° in ambele directii este usor de reglat pe fiecare actuator individual. Mecanismul de prindere reglabil contine 2 bete de cherestea standard 1×2, creand un interval interior variabil.

PRODUSE SIMILARE

Standuri fixe de tinte rotative

Laterala Fixa 360°

D-TaPS™

Tandem-90™

Deluxe-90™

Power-90™

Line of Fire™