POLIGOANE MODULARE ARCAS

CAPACITATI

CMJ Profesional a construit mii de poligoane in intreaga lume in ultimele patru decenii. Gama noastra de produse acopera fiecare mediu si raspunde nevoilor celor mai simple si avansate facilitati de instruire din lume. CMJ Profesional este un partener de incredere dovedit in proiectarea, construirea si sustinerea antrenamentului la armele de foc la fiecare nivel.

CoverSix a fost furnizorul de structuri modulare intarite pentru agentiile guvernamentale si private de mai bine de 20 de ani. Cu o vasta experienta in constructie modulara si abilitati unice de a oferi solutii personalizate in mai multe industrii, CoverSix isi dedica expertiza pentru urmatoarea evolutie a tehnologiei poligonului de tragere.

Impreuna, CMJ Profesional si CoverSix prezinta gama modulara Arcas™ cu trei configuratii pentru a satisface nevoile industriei.

Arcas EXT se instaleaza rapid cu o infrastructura minima, oferind pana la trei benzi si extinzandu-se pana la 100m in lungime. Gama Arcas este construita din module gata construite care se combina perfect pentru un produs finit de neegalat.

Arcas MBL este un modul mobil montat pe sasiu construit pentru drum. Complet portabila, aceasta gama merge acolo unde este nevoie si include optiunile si caracteristicile necesare tipice in orice zona cu locatie fixa.

Arcas DLX este scalabil pentru a indeplini cerintele specifice ale proiectului cu pana la 14 benzi si pana la 100m distanta de tragere. Aceasta configuratie de lux are un concept open-bay care nu necesita suporturi verticale de poligon mediu si poate fi construit cu mai putine module decat concurentii sai.

GAMA MODULARA SIMPLA SAU EXTINSA

Arcas EXT este conceput pentru a satisface nevoile specifice de instruire. Configuratiile modulului unic si modulului extins faciliteaza realizarea unui poligon larg de pana la trei benzi si 100m lungime. Fiecare modul special construit este comandat din materiale noi, niciodata din containere de transport. Acest lucru asigura o calitate si o longevitate incomparabile. Caracteristicile standard includ otel AR500 din podea pana in tavan pentru acoperire critica, capcane de glont din otel sau cauciuc, sisteme tinta, control avansat al distantei, tratare a sunetului si iluminare a distantei.

Caracteristici

 • Distante de Tragere 7m la 100m
 • Interior cu Pusca AR500
 • Recuperator Gloante din Otel sau Cauciuc
 • Optiuni Multiple pentru Tinta si Stand
 • Camera de Control Optionala
 • Tratament Sonor pe Pereti si Tavan

PROIECTARE MOBILA PENTRU ANTRENAMENTUL DE LA DISTANȚĂ

Arcas MBL este o gama autonoma de antrenament pentru arme de foc conceputa pentru o viata lunga pe drum liber. Cu o lungime de 53′, acest modul este conceput pentru respectarea reglementarilor DOT din SUA, mentinand in acelasi timp cele mai stricte standarde balistice si de mediu. Sistemul de ventilatie filtrat HEPA de la bord depaseste standardele OSHA si NIOSH. Tratamentul sonor face ca sunetul antrenamentului sa fie confortabil in interior si in exterior. Un singur Arcas MBL poate gazdui pana la trei tragatori cu o distanta de antrenament de 7m sau 10m.

Configuratia cu remorca duala ofera o pregatire de 25 de metri.

Caracteristici

 • Distante de tragere de la 7m la 25m
 • Optiuni cu pistol si pusca
 • Ventilatie HEPA integrata
 • Conform US DOT
 • Camera Optionala Range Master
 • Recuperator Rubber Berm
 • Iluminare LED

BENEFICIILE SISTEMULUI MODULAR

Cladirea modulara nu intra in costurile caracteristicilor, design sau calitate. Modulele interconectate etanse la intemperii creeaza un cadru conceput pentru a sprijini toate echipamentele necesare din gama, cu aceleasi asteptari pe care le-ar pune metodelor de constructie traditionale. Arcas™ este o structura personalizata pentru a completa caracteristicile si optiunile unui poligon comun pentru constructiile de caramida si mortar, inclusiv otel AR500 de la podea pana la tavan, pentru acoperire critica, ventilatie, recuperator gloante din otel sau cauciuc, sisteme tinta, standuri de tragere, controale avansate ale distantei, tratament sunet si iluminat de poligon.

Deoarece fiecare Arcas™ este facut la comanda, culorile exterioare pot fi alese pentru a completa orice mediu. In plus fata de peretii exteriori standarzi din otel ondulat, sunt disponibile, de asemenea, optiuni din otel cu panou plat, caramida si stuc, precum si optiuni pentru a se potrivi acoperisurilor si arhitecturii existente sau pentru a crea o estetica de prima clasa. Odata livrate, proiectele pot fi asamblate si comandate in saptamani, mai degraba decât in ​​luni sau ani.

Steel Blue – RAL 5019

Fire Red – RAL 3001

Olive Drab – RAL 6014

Granite Grey – RAL 7004

Desert Tan – RAL 1013

Culori Personalizabile Disponibile

ECHIPAMENTE SI OPTIUNI DE POLIGON

Arcas este echipat cu urmatoarele echipamente pentru a indeplini cerintele de formare. Balistica, ventilatia, recuperatoarele de gloante, sistemele de tinte, tarabele de tir, comenzile avansate ale distantei si iluminatul ofera modalitati de personalizare a distantei pentru a satisface nevoile de antrenament.

BALISTICA

Deflectoarele de siguranta asigura ca gloantele errante nu pot scapa in exterior, oferind protectie balistica luminilor, conductelor, conductelor de ventilatie si structurii cladirii, oferind in acelasi timp o reducere a sunetului si un aspect lustruit si profesional. Deflectoarele sunt plasate special pentru a oferi o acoperire critică cu ZERO suprafete sau zone de pericol verticale. Folosim combinatii de otel AR500 de 1/4 inci, 3/8 inci si 1/2 inci pe podele, plafoane si pereti pentru a contine in siguranta si o energie maxima a botului de 3.600 ft / lbs. sau 4880J.

PEPP

SureStop Rubber

SureStop Rubber

VENTILARE

CMJ Profesional ofera cele mai bune sisteme de ventilatie din industrie care depasesc standardele de mediu. Oferim un pachet complet de controale integrate, filtre de aer si intretinere pentru a ne asigura ca instalatia si zona inconjuratoare sunt protejate de problemele de sanatate asociate expunerii la plumb si a altor toxine din aer gasite in zonele interioare. Toate proiectele noastre inovatoare de sisteme de ventilatie depasesc standardele de calitate a aerului NIOSH, EPA si OSHA si sunt complet personalizabile pentru fiecare instalatie speciala.

Ventalation

RECUPERATOR GLOANTE

Capcanele cu tinte de actiune s-au dovedit a opri gloantele in conditii de siguranta, fiabilitate si consecventa in toate conditiile si pentru toate calibrele adecvate nevoilor dvs de tragere si antrenament. Capcana de otel Vortex™, lider in industrie, incetineste gloantele, facand colectarea convenabila. Inovatorul Rubber Berm

Capcana este curata si rentabila, capturand proiectile intregi si intacte.

Steel Vortex Trap

Rubber Berm Trap

SISTEME TINTA

Gama este echipata cu sistemele de formare de varf ale CMJ Profesional, incluzand sistemul transport tinta Genesis™ si Pilot™, tinte fixe la 360 de grade laterale fixe, sistemul DRM Pro™ Running Man si AutoTargets™ reactive.

STANDURI TRAGERE

CMJ Profesional ofera cele mai diverse tarabe de tragere cu cele mai inalte calificari de siguranta si cele mai personalizabile optiuni. Testarea balistica independenta si design-ul avansat asigura faptul ca tragatorii raman in siguranta si confortabili in raza dvs de actiune. Sunt disponibile diverse optiuni de culoare, accesorii atasabile, panouri balistice interschimbabile si mai multe optiuni de masa pentru a va personaliza poligonul si a crea experienta de tragere ideala. Optiunile disponibile ofera evaluari balistice, inclusiv UL 752 Nivel 3, 5, 7, 8, 9, 10 si echivalente europene EN1063 BR4 (S), BR5 (S).

ILUMINAREA POLIGONULUI

Iluminatul face diferenta fata de atmosfera si placerea unui poligon de tragere. CMJ Profesional a lucrat cu experti in iluminat, designeri de poligon si ingineri pentru a crea o solutie de iluminare perfecta, care sa includa luminozitatea reglabila, temperatura ideala si dispunerea optima.

SMARTRANGE AXIS

Conectare CMJ Profesional

SmartRange Axis ofera un punct central de control pentru echipamente de poligon, inclusiv recuperatoare de tinte Genesis si Pilot si ventilatie. Functiile integrate simplifica antrenamentul si functionarea autonomiei. In plus, SmartRange Axis poate fi conectat la cloud-ul CMJ Profesional pentru actualizari si servicii la distanta.

Managementul Benzii

Gestionarea benzii SmartRange Axis este una fara egal, oferind posibilitatea de a introduce numele tragatorilor, de a atribui permisiuni unice si de a desemna limite de timp ale benzii.

Permisiuni unice

Fiecare profil de utilizator are permisiuni unice pentru accesul la program si editare, controlul iluminarii si caracteristicile echipamentului. Acest lucru permite poligoanelor sa adapteze fiecare sesiune pe baza unor criterii precum departamentul sau nivelul autoritatii.

Trageri Cronometrate

Configurati si executati exercitii temporizate cu timpi de expunere tinta personalizati, numar de cicluri si viteza de recuperare pentru antrenament sau calificare.

Ora de Banda

Alocati o anumita perioada de timp unui tragator. Odata ce sunt pe banda lor si isi incep sesiunea, timpul benzii incepe sa numere inapoi. Cand se termina sesiunea lor, operatorul se intoarce automat inapoi. Ai nevoie de mai mult timp? Instrumentul de gestionare a benzii SmartRange Axis permite personalului din zona sa adauge cu usurinta mai mult timp unei sesiuni de benzi.

Transport Tinta Control

Preia controlul uneia sau mai multor benzi cu SmartRange Axis ’Transport Tinta Control. Acest lucru permite formatorilor si personalului sa controleze sau sa ruleze manual programe si exercitii temporale sincronizate pe mai multe benzi.

Crearea Programului

Construiti programe dinamice si organizati-le. Controlati timpul de expunere, timpul de margine si numarul de cicluri. Stabiliti parametri aleatori pentru o sesiune de antrenament cu adevarat imprevizibila si provocatoare.

Sistemele de ventilatie CMJ Profesional se integreaza perfect cu SmartRange Axis. SmartRange Axis ofera control intuitiv al temperaturii, starea filtrului in timp real, avertismente ale sistemului, alarme si multe altele. SmartRange Axis simplifica controlul poligonului prin integrarea tuturor componentelor principale ale gamei intr-un singur sistem.

CERE OFERTA ARCAS