POLIGOANE MODULARE ARCAS – Design, Constructie, Livrare, Instalare

CAPABILITATI

Action Target a construit mii de poligoane de tragere in intreaga lume in ultimele patru decenii. Gama noastra de produse acopera fiecare mediu si raspunde nevoilor celor mai simple si mai avansate facilitati de instruire din lume.

Action Target prin CMJ Profesional este un partener de incredere dovedit in proiectarea, construirea si sustinerea instruirii in domeniul armelor de foc la fiecare nivel.

CoverSix a fost furnizorul de structuri modulare intarite/blindate pentru agentiile guvernamentale si private de mai bine de 20 de ani. Cu o vasta experienta in constructie modulara si abilitati unice de a oferi solutii personalizate in mai multe industrii, CoverSix isi dedica expertiza pentru urmatoarea evolutie a tehnologiei poligonului de tragere.

Impreuna, Action Target si CoverSix prezinta gama modulară Arcas™ cu trei configuratii pentru a satisface nevoile industriei.

Arcas EXT se instaleaza rapid cu o infrastructura minima, oferind pana la trei linii de tragere si extinzandu-se pana la 100m in lungime. Gama Arcas este construita din module gata construite care se combina perfect pentru un produs finit de neegalat.

Arcas MBL este un Poligon mobil montat pe sasiu de semi-remorca construit pentru drum si mobil. Complet portabila, aceasta gama merge sau se deplaseasa acolo unde este nevoie si include optiunile si caracteristicile necesare tipice ca in orice poligon interior din locatiile fixe. “Poligonul merge la tragatori”

Arcas DLX este scalabil pentru a indeplini cerintele specifice ale oricarui poligon indoor, cu pana la 14 benzi si pana la 100m distanta de tragere. Aceasta configuratie de poligon are un concept “open-bay / spatiu-deschis fara stalpi” care nu necesita stalpi verticali de sustinere si poate fi construit cu mai putine module decat concurentii sai.

DESCARCA CATALOG

POLIGON TRAGERI PORABIL „SINGUR” SAU „EXTINS”

“Arcas EXT” este conceput pentru a satisface nevoile specifice de instruire si tragere cu arme. Configuratiile poligonului modular unic si a modulului extins faciliteaza realizarea unei game largi de poligoane trageri cu pana la 3 linii de tragere si 100 m lungime. Fiecare Poligon Modular este special construit si comandat din materiale noi, niciodata din containere de transport. Acest lucru asigura o calitate si o longevitate incomparabile. Caracteristicile standard includ otel AR500 din podea pana in tavan pentru acoperire critica “Zero Zona de Risc”, biute (recuperatoare) gloante din otel sau cauciuc, sisteme transport tinta cu control avansat al distantei, izolare fonica si iluminare a poligonului.

Caracteristici

 • Distante de tragere de la 7m la 100m
 • Standard de siguranta pentru Pusca – AR500
 • Biuta (recuperator) de gloante din otel sau cauciuc
 • Optiuni multiple pentru sistemele de transport tinta si standurile de tragere
 • Camera de control optionala
 • Tratament sonor pe pereti si tavan

POLIGON TRAGERI MOBIL PENTRU ANTRENAMENTE LA DISTANTA

“Arcas MBL” este o gama autonoma de poligoane antrenament trageri cu arme de foc conceputa pentru o viata lunga si libera de a calatorii pe drumuri. Cu o lungime de 53′, acest poligon mobil este conceput pentru respectarea reglementarilor DOT din SUA, mentinand in acelasi timp cele mai stricte standarde balistice si de mediu. Sistemul de ventilatie filtrant HEPA de la bord depaseste standardele OSHA si NIOSH. Tratamentul sonor si izxolarea fonica face ca sunetul antrenamentului sa fie confortabil in interior si in exterior. Un singur Arcas MBL poate gazdui pana la trei tragator, cu o distanta de tragere de 7m sau 10m.

Configuratia cu remorca dubla asigura linii de tragere de 25m.

Caracteristici

 • Distante de tragere de la 7m la 25m
 • Optiuni Standard de siguranta pistol si pusca
 • Ventilatie HEPA integrata
 • Conform US DOT
 • Camera Optionala Range Master
 • Biuta (Recuperator) de Cauciuc
 • Iluminare LED

POLIGON TRAGERI MODULAR – PERSONALIZAT SI DESCHIS ( FARA STALPI) PENTRU FORMARE SI ANTRENAMENTE AVANSATE

“Arcas DLX” este o modalitate imbunatatita de a oferi o gama modulara de poligoane trageri cu arme. Rotind modulele lateral si folosind structuri special construite care sustin fiecare componenta, coloanele verticale sunt eliminate pentru a oferi un mediu de antrenament cu adevarat tactic. Fiecare modul Arcas DLX are o latime de 12’ pe o lungime de pana la 62’ si ofera pana la 14 linii de tragere si un spatiu deschis fara stalpi de sutinere verticali.

Acest design gazduieste linii de tragere mai largi si plafoane mai inalte, in timp ce indeplineste criteriile DoD Unified Facility Criteria (UFC) 4-179-02 pentru poligoanele interioare de tragere cu arme si normele de proiectare si constructie ETL 11-18. Aceasta gama este echipata cu orice echipament specific din gama noastra(biute, transport tinte, standuri tragere, protective balistica, ventilatie, sistem control integrat etc.) pentru a corespunde cerintelor dvs. specifice de formare si antrenament.

Caracteristici

 • Protectie balistica integrala “zero SDZ”
 • Indeplineste cerintele IBC, DoD UFC 4-179-02 si US Air Force ETL 11-18
 • Design tactic deschis(fara stalpi)
 • Toate facilitatile unei constructii traditionale
 • Optiuni echipamente din gama personalizabile
 • 25 ani de viata a structurii
 • Costuri reduse cu constructia si de transport

BENEFICIILE SISTEMULUI MODULAR

Cladirea modulara nu intra in costurile caracteristicilor, design sau calitate. Modulele interconectate etanse la intemperii creeaza un cadru conceput pentru a sprijini toate echipamentele necesare dintr-un poligon, cu aceleasi asteptari pe care le-ar indeplinii constructile traditionale. Arcas™ este o structura personalizata care completeaza caracteristicile si optiunile unui poligon indoor comun construit din caramida si mortar, inclusiv otel AR500 de la podea pana la tavan, pentru acoperire critica, ventilatie, recuperator gloante din otel sau cauciuc(biuta), sisteme tinta, standuri de tragere, sistem controal avansat si integrat al poligonului, tratament sunet si iluminare poligon.

Deoarece fiecare Arcas™ este facut la comanda, culorile exterioare pot fi alese pentru a completa orice mediu. In plus fata de peretii exteriori din otel ondulat standard, sunt disponibile, de asemenea, optiuni din otel cu panou plat, caramida si vopsea, precum si optiuni pentru a se potrivi acoperisurilor si arhitecturii existente sau pentru a crea o estetica de prima clasa. Odata livrate, proiectele pot fi asamblate si folosite in cateva saptamani, mai degraba decat in ​​luni sau ani ca-n cazul constructiilor traditionale.

Steel Blue – RAL 5019

Fire Red – RAL 3001

Olive Drab – RAL 6014

Granite Grey – RAL 7004

Desert Tan – RAL 1013

Culori Personalizabile Disponibile

ECHIPAMENTE SI OPTIUNI DE POLIGON

Arcas este echipat cu urmatoarele echipamente pentru a indeplini cerintele de formare si antrenament. Balistica, ventilatia, recuperatoarele de gloante(biutele), sistemele de tinte, standurile de tragere, sistemul de control al poligonului si iluminatul ofera modalitati de personalizare a fiecarui poligon de tragere pentru a satisface nevoile de antrenament.

BALISTICA

Deflectoarele de siguranta asigura ca gloantele trase gresit (ratacite) nu pot scapa in exterior, oferind protectie balistica luminilor, conductelor, conductelor de ventilatie si structurii cladirii, oferind in acelasi timp o reducere a sunetului si un aspect lustruit si profesional. Deflectoarele sunt plasate special pentru a oferi o acoperire critica cu ZERO suprafete sau zone vertical de pericol. Folosim combinatii de otel AR500 de 1/4”, 3/8” si 1/2” pe podele, plafoane si pereti pentru a retine in siguranta proiectile de arme mici si de pana la 7,62x51mm NATO M80 cu o viteza maxima de 3.388 fps (1032 m/s) si o energie maxima la gura tevii de 3.600 ft/lbs. sau 4880J.

PEPP

SureStop Rubber

Concrete Filler Board

VENTILARE

ATI prin CMJ Profesional ofera cele mai bune sisteme de ventilatie din industrie care depasesc standardele de mediu. Oferim un pachet complet de controale integrate, filtre de aer si intretinere pentru a ne asigura ca instalatia si zona inconjuratoare sunt protejate de problemele de sanatate asociate expunerii la plumb si a altor toxine din aer gasite in zonele interioare a poligoanelor. Toate proiectele noastre inovatoare de sisteme de ventilatie depasesc standardele de calitate a aerului NIOSH, EPA si OSHA si sunt complet personalizabile pentru fiecare instalatie speciala.

Ventalation

RECUPERATOR GLOANTE (BIUTA)

Biutele s-au dovedit a opri gloantele in conditii de siguranta, fiabilitate si consecventa in toate conditiile si pentru toate calibrele adecvate nevoilor dvs de tragere si antrenament. Biuta de otel TCT™ – Vortex, lider in industrie, incetineste gloantele, facand colectarea convenabila. Biuta inovatoare cu cauciuc este curata si rentabila, capturand proiectile intregi si intacte.

Steel Vortex Trap

Rubber Berm Trap

SISTEME TINTA

Gama de poligoane modulare este echipata cu sistemele de varf pentru formare si antrenamente detinute in portofoliu, incluzand sistemul transport tinta Genesis™ si Pilot™, tinte fixe si rotative la 360 de grade laterale, sistemul DRM Pro™ si Running Man, AutoTargets™.

STANDURI TRAGERE

ATI prin CMJ Profesional ofera cele mai diverse standuri de tragere cu cele mai inalte calificari de siguranta si cele mai personalizabile optiuni. Testarea balistica independenta si design-ul avansat asigura faptul ca tragatorii raman in siguranta si confortabili in poligonul de tragere. Sunt disponibile diverse optiuni de culoare, accesorii atasabile, panouri balistice interschimbabile si mai multe optiuni de masa pentru a va personaliza poligonul si a crea experienta de tragere ideala. Optiunile disponibile ofera evaluari balistice, inclusiv UL 752 Nivel 3, 5, 7, 8, 9, 10 si echivalente europene EN1063 BR4 (S), BR5 (S).

ILUMINAREA POLIGONULUI

Iluminatul face diferenta fata de atmosfera si placerea unui poligon de tragere. ATI a lucrat cu experti in iluminat, designeri de poligon si ingineri pentru a crea o solutie de iluminare perfecta, care sa includa luminozitatea reglabila, temperatura ideala si dispunerea optima.

SMARTRANGE AXIS

Conectare ATI

SmartRange Axis ofera un punct central de control pentru echipamentele din poligon, inclusiv transportul tintelor Genesis si Pilot si a ventilatiei. Functiile integrate simplifica antrenamentul si functionarea autonomiei. In plus, SmartRange Axis poate fi conectat la cloud-ul ATI pentru actualizari si servicii la distanta.

Managementul Linie de tragere

Gestionarea liniei prin “SmartRange Axis” este una fara egal, oferind posibilitatea de a introduce numele tragatorilor, de a atribui permisiuni unice si de a desemna limite de timp ale liniei.

Permisiuni unice

Fiecare profil de utilizator are permisiuni unice pentru accesul la program si editare, controlul iluminarii si caracteristicile echipamentului. Acest lucru permite poligoanelor sa adapteze fiecare sesiune pe baza unor criterii precum departamentul sau nivelul autoritatii.

Trageri Cronometrate

Configurati si executati exercitii temporizate cu timpi de expunere tinta personalizati, numar de cicluri si viteza de revenire tinta pentru antrenament sau calificare.

Ora Liniei de tragere

Alocati o anumita perioada de timp unui tragator. Odata ce sunt pe linia lor si isi incep sesiunea, timpul liniei incepe sa curga inapoi. Cand se termina sesiunea lor, tinta se intoarce automat in stand. Ai nevoie de mai mult timp? Instrumentul de gestionare “SmartRange Axis” permite personalului din zona sa adauge cu usurinta mai mult timp unei linii de tragere.

Transport Tinta Control

Preia controlul uneia sau mai multor linii de tragere cu “SmartRange Axis”. Acest lucru permite formatorilor si personalului sa controleze sau sa ruleze manual programe si exercitii sincronizate pe mai multe linii de tragere.

Crearea Programului

Construiti programe dinamice si organizati-le. Controlati timpul de expunere, timpul de margine si numarul de cicluri. Stabiliti parametri aleatori pentru o sesiune de antrenament cu adevarat imprevizibila si provocatoare.

Sistemele de ventilatie se integreaza perfect cu “SmartRange Axis” care ofera control intuitiv al temperaturii, starea filtrului in timp real, avertismente ale sistemului, alarme si multe altele. “SmartRange Axis” simplifica controlul poligonului prin integrarea tuturor componentelor principale intr-un singur sistem.

CERE OFERTA ARCAS