AUTOMATIC POPPER™

Automatic Popper™ al CMJ Profesional este un actuator de uz general extrem de versatil, care este utilizat pentru ridicarea unei game largi de tinte. Poate fi resetat automat doar prin apasarea unui buton.
DESCARCA CATALOG

OBIECTIVE VERSATILE

Automatic Popper™ al CMJ Profesional este un dispozitiv de actionare reglabil care ridica o tinta din otel, hartie, carton, tinta 3D mare sau din plastic in vederea tragatorului prin diferite comenzi. Atunci cand este utilizat cu SmartRange™, intervalul de resetare poate fi ajustat de la 0,50 secunde la cat doriti.

ACTIUNE USOARA

Automatic Popper este alimentat pneumatic cu o gama de functionare sub presiune de la 40 psi la 100 psi. De asemenea, poate fi declansat de un semnal de 12V mai mic de 300mA. Actuatorul foloseste 10,6 inci cubi de aer per actionare. Foloseste un sistem de ridicare a camelor cu forta proportionala pentru a controla actiunile de resetare si ridicare fara probleme si fiabile. Automatul Popper are un cuplu de aproximativ 60 ft lbs in pozitie orizontala, reducandu-se proportional cu 0 atunci cand este vertical.

PRODUSE SIMILARE

DELUXE KD™

BOBBER XTREME™

Line of Fire™