STANDURI FIXE DE TINTE ROTATIVE

Standul fix pentru tinta rotativa (FTTS) este un sistem ideal pentru antrenamente tactice si scenarii de tragere/fara tragere. Motorul electric de rotatie are o rotatie completa a tintei la 360 de grade, precum si o functionalitate silentioasa, ceea ce face dificil pentru tragatori sa anticipeze cand se va intoarce tinta. Acest model este actionat electric fara utilizarea aerului, ceea ce face ca FTTS sa fie cel mai fiabil sistem pe care l-ati putea detine si s-a dovedit ca functioneaza in conditii climatice dure si temperaturi sub zero.

Acum, cu iluminare integrata optionala, antrenamentul poate avea loc zi si noapte. Iluminatul de politie de la bord creeaza un mediu realist adaugand elemente noi mediului tactic. FFTS poate fi controlat si cu o tableta, oriunde in gama, cu software imbunatatit si un design intuitiv.

ROTIRE 360º

Versiunea electrica atinge 90, 180 si chiar 360 de grade dintr-o clipita.

VREME EXTREMA

Functional atat in conditii de interior, cat si de exterior, inclusiv temperaturi sub zero.

CONECTARE

Se integreaza cu software-ul nostru de control al gamei pentru functii si functionalitati avansate.

USOR DE INTRETINUT

Ansamblul tinta poate fi usor indepartat de la baza sa pentru reparatii de pe linia tinta.

BALISTIC

Deflectorul frontal este construit din otel AR500 de 3/8-inch pentru a proteja componentele interne.

ROTIRE ELECTRICA 360 GRADE

Formarea in luarea deciziilor devine din ce in ce mai importanta pentru departamentele si agentiile de aplicare a legii. Capacitatea de intoarcere la 360 de grade a Standului tinta cu intoarcere fixa se prezinta cu tinte de tip „bune” si de tip tip „rau” in mod imprevizibil, fortand cursantii sa utilizeze rapid si precis deciziile de forta.

Imprevizibil: capabil sa afiseze la intamplare marginea tintei, sa intoarca ambele directii, sa schimbe fetele tintei sau sa se roteasca complet pentru a afisa in mod repetat aceeasi fata tinta.

Silentios: Motorul electric este foarte silentios, ceea ce face dificil pentru cursanti sa anticipeze cand se va intoarce tinta.

CLEMA ROBUSTA

Clema cu eliberare rapida faciliteaza schimbarea suporturilor tinta si le mentine stranse, chiar si cu vant puternic.

PRODUSE SIMILARE

Fixed Lateral 360°

D-TaPS™

Universal-90™

Tandem-90™

Deluxe-90™

Power-90™

Line of Fire™