Livrare si Retur

LIVRARE

Produsele comandate de vor fi livrate in sistem de curierat la adresa indicata de utilizator.

Toate informatiile referitoare la valoarea comenzii, taxele de livrare, plata precum si informatii privind eventualele reduceri sunt disponibile la plasarea si validarea comenzii.

Utilizatorul are obligatia de a verifica corectitudinea informatiilor furnizate cu privire la adresa de livrare anterior validarii comenzii. In cazul aparitiei unor erori la introducerea datelor de livrare (date de identificare, adresa, persoana de contact, numar de telefon) S.C. CMJ PROFESIONAL S.R.L. nu poate fi responsabila pentru imposibilitatea livrarii comenzii.

Utilizatorul trebuie sa se asigure ca poate reception livrarea si faciliteaza accesul curierului in locatia mentionata in comanda. In cazul in care curierul nu poate avea acces la adresa comunicata ori livrarea nu se va onora pentru detalii de livrare incorecte sau incomplete, S.C. CMJ PROFESIONAL S.R.L. nu poate fi responsabila pentru imposibilitatea livrarii comenzii iar costurile suplimentare generate vor fi suportate de catre utilizatorul-cumparator.

Pentru orice alte detalii suplimentare privitoare la livrare va rugam sa va adresati reprezentantului S.C. CMJ PROFESIONAL S.R.L. folosind detaliile de contact disponibile pe site.

TERMEN DE LIVRARE

Este termenul de livrare care decurge din momentul in care ati lansat comanda si pana in momentul in care coletul este predat curierului.

Produsele existente pe stoc pot fi livrate in decursul aceleasi zile sau in termen de maxim 2 zile lucratoare, timpul real fiind conditionat de intervalul orar in care ati lansat comanda, tipul platii pe care il alegeti sau de complexitatea comenzii (sisteme care necesita asamblare). Mai multe informatii puteti solicita de la personalul de vanzari. Pentru produsele care se aduc pe baza de comanda termenul mediu de livrare este de 2-3 zile lucratoare si este conditionat de disponibilitatea produselor la furnizori. In cazul produselor deosebite sau complexe, care necesita comanda speciala la producator, termenul se poate extinde la maxim 30 de zile lucratoare.

Daca produsul este trecut in oferta cu 0 sau apare cu INDISPONIBIL pe site inseamna ca este indisponibil pentru o perioada nedeterminata.

TERMENUL DE LIVRARE CURIER

Este termenul de livrare care decurge din momentul in care coletul Dvs. paraseste compania noastra (este predat curierului) si pana in momentul in care curierul il preda la adresa indicata. Termenul de livrare curier este conditionat de catre transportatorul ales de Dvs. si este de regula intre 24 si 72 de ore.

Este important de stiut ca termenul de livrare curier nu poate fi garantat de compania noastra si nu ne putem face responsabili pentru nerespectarea lui.

Pentru orice alte detalii suplimentare privitoare la livrare va rugam sa va adresati reprezentantului REACTIVE SHOP S.R.L. folosind detaliile de contact disponibile pe site.

GARANTIA

Produsele comercializate de site-ul www.poligontrageri.ro provin de la producatorii si furnizorii S.C. CMJ PROFESIONAL S.R.L. si sunt supuse conditiilor de acordare a garantiei prevazute de legislatia europeana si cea nationala aplicabila.

Garantia difera de la un produs la altul in functie de conditiile specificate de Producator/Furnizor si este cuprinsa intre 24 luni pentru unele produse, pana la 30 zile pentru alte produse sau pentru unele produse nu exista (de ex. produsele resigilate).

Proprietarul site-ului nu poate acorda garantii suplimentare peste cele date de producator/furnizor.

Garantia nu mai este valabila in cazul in care s-a intervenit asupra produsului, ambalajul original ori sigiliu a fost rupt sau deteriorat, produsul prezinta urme de uzura fizica: lovituri, crapaturi, ciobiri, rugina sau prezinta urme utilizare in conditii neadecvate: manipulare si/sau utilizare incorecta, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul produsului, etc;

Perioada de garantie incepe sa curga de la data inscrisa pe documentul de achizitie.

Pentru a beneficia de garantie este necesar sa ne instiintati in scris, pe adresa e-mail: office@cmjprofesional.ro cu Subiect/Subject: “GARANTIE” iar la rubrica Mesajul/Your message: informatii clare privitoare numele si adresa cumparatorului, data comenzii, numarul si data facturii, produsul neconform, cantitatea si detalii privind neconformitatea.

Garantia nu poate fi acordata in lipsa documentelor de achizitie a produsului neconform si a notificarii scrise catre proprietarul site-ului.

S.C. CMJ PROFESIONAL S.R.L. isi rezerva dreptul de a supune produsul neconform unei expertize de specialitate, in anumite situatii, iar in cazul in care se constata ca neconformitatea nu indeplineste conditiile/situatiile de acordare a garantiei, proprietarul site-ului nu poate fi raspunzator iar utilizatorul va suporta toate costurile generate de livrarea/returul produsului precum si orice alte costuri rezultate.

Termenul maxim de solutionare al neconformitatii este de maxim 30 zile calendaristice de la data la s-a predat produsul neconform persoanei desemnate de catre proprietarului site-ului, respectiv data predarii efective a produsului in vederea remediereii neconformitatii, cu exceptia situatiilor cand producatorul/furnizorul produsului inainteaza o alta data de solutionare.

Pentru orice alte detalii suplimentare privitoare la garantii va rugam sa va adresati reprezentantului S.C. CMJ PROFESIONAL S.R.L. folosind detaliile de contact disponibile pe site.

RETUR

Returul produselor pentru schimb sau restituirea contravalorii se poate face in termen de 14 zile calendaristice de la primirea fizica a produsului, fara a fi nevoie sa justificati motivul deciziei de retur si fara penalitati sau alte cheltuieli decat cele prevazute prin lege, in baza unei instiintari transmise pe adrese e-mail: office@cmjprofesional.ro cu Subiect/Subject: “RETUR” iar la rubrica Mesajul/Your message: informatii clare privitoare numele si adresa cumparatorului, data comenzii, numarul si data facturii (daca este cazul), produsul returnat si cantitatea.

Costurile/cheltuielile de retur sunt in totalitate in sarcina cumparatorului.

Pentru a putea beneficia de retur produsul nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de uzura, sa fie returnat curat, numai in ambalajul original sigilat si cu toate accesoriile, cu toate etichetele intacte, fara alte insemnari sau alte modificari aduse ambalajului original impreuna cu documentele originale de achizitie.

Produsele care au fost deschise/desigilate (cutie, blister, flacon, etc.) ori care nu sunt insotite de documentele originale/copie de achizitie, nu pot fi returnate pentru schimbare sau restituirea contravalorii, rezervandu-ne dreptul de a refuza returul produsului, iar la optiunea dvs., de a reexpedia produsul, pe cheltuiala dvs. exclusiva.

Pentru orice alte detalii suplimentare privitoare la retur va rugam sa va adresati reprezentantului S.C. CMJ PROFESIONAL S.R.L. folosind detaliile de contact disponibile pe site.