FIXED LATERAL 360°

Sistemul de tinte Fixed Lateral 360 (FL360) permite repozitionarea laterala a tintelor de-a lungul unei sine fixe fara utilizarea instrumentelor. Pur si simplu deblocati tinta si aceasta va aluneca la stanga si la dreapta pentru pozitionarea in grupuri sau crearea de spatii deschise pe raza de actiune. Utilizate impreuna cu sistemul tinta Dual Running Man, aceste tinte pot reprezenta spectatori sau faptasi pentru a simula scenarii din lumea reala.

BALISTIC

Dispozitivul de montare a pufului expus este construit folosind otel AR500 pentru a rezista daunelor cauzate de gloante.

SILENTIOS

Motorul electric functioneaza silentios, impiedicand tragatorii sa anticipeze miscarea.

INDEPENDENT

Tintele pot fi controlate individual sau simultan.

MODULAR

Tintele sunt usor de repozitionat in grupuri sau se impart lateral, dupa cum este necesar.

CONECTIVITATE

Se integreaza cu software-ul nostru de control al gamei pentru functii si functionalitati avansate.

ROTATIE 360º

Tintele pot intoarce 90, 180 si chiar 360 de grade dintr-o clipita.

REPOZITIONARE LATERALA

Cu un surub simplu, fiecare tinta poate fi pozitionata lateral de-a lungul caii fixe, intr-o zona lata de sase picioare.

Pozitionarea esantionului 1: Tintele pot fi distantate uniform de-a lungul pistei pentru antrenamentul de calificare (distanta maxima de 6′).

Pozitionarea esantionului 2: Tintele pot fi grupate in seturi de doua sau trei pentru antrenament situational (distanta de 3′ min).

CLEMA AVANSATA

Clema cu eliberare rapida faciliteaza schimbarea suporturilor tinta si se ajusteaza pur si simplu pentru a se potrivi cu diferite grosimi ale suportului tinta.

PRODUSE SIMILARE

Standuri fixe de tinte rotative

D-TaPS™

Universal-90™

Tandem-90™

Deluxe-90™

Power-90™

Line of Fire™