SECURITATE POLIGOANE

CMJ Profesional Security Powered de la Fedora integreaza tehnologie de ultima ora a camerei, echipamente de securitate, profesionisti in domeniul securitatii cu inalta pregatire, centre de monitorizare avansate si instrumente intuitive de gestionare a accesului utilizatorilor pentru a oferi cea mai buna solutie de securitate din industrie.

ASIGURATI-VA INVESTITIA

1. PROTECTIA PERIMETRULUI

Camerele HD cu analize video avansate ofera cea mai fiabila protectie pentru gama dvs. Aceste sisteme sunt capabile sa recunoasca o serie de incalcari ale perimetrului, inclusiv intrarea / iesirea, indepartarea / abandonarea obiectelor, vagabonzarea si compromisurile sistemului. Acest lucru este supravegheat la Centrul de monitorizare a fuziunii Fedora.

2. CONTROLUL ACCESULUI

Securizati fiecare camera sau usa cu sisteme de acces cu carduri cheie, biometrice sau cu parola si gestionati accesul utilizatorilor printr-o retea cloud usor de utilizat.

3. AUDIO DIN DOUA PARTI

O solutie perimetrala care ofera un sistem audio duplex complet, oferind operatorului de monitorizare posibilitatea de a comunica si avertiza o amenintare in timp ce apeleaza fortele de ordine. Acest lucru impiedica sa apara in primul rand spargeri si daune materiale.

4. SECURITATE INTERNA

Camerele si alarmele HD 1080p complet amplasate strategic in intreaga facilitate reduc furtul intern si efractia.

5. INREGISTRARE VIDEO IN RETEA

Sistemele de inregistrare video in retea ofera inregistrare 24 de ore, cu peste 40 de zile de capacitate de stocare. Un sistem de monitorizare video permite gamei sa-si monitorizeze activitatea si este compatibil cu computerul si dispozitivele mobile (iOS si Android).

6. MONITORIZARE IN-LANE

Camerele HD 1080P complete pe fiecare banda permit vizibilitatea ofiterilor de siguranta, proprietarului autonomiei si receptiei.

ANALIZE AVANSATE
+ AUDIO DIN DOUA PARTI
Camerele externe si interne echipate cu un algoritm video integrat si analize audio diferentiaza in mod activ intre trecatori si obiecte care se misca in vant. Atunci cand este identificata o amenintare, un profesionist instruit in domeniul securitatii se poate adresa faptuitorului printr-un sunet bidirectional pentru a preveni deteriorarea si furtul in timp ce autoritatile raspund.

  • Detectarea perimetrului: Creeaza evenimente pentru o incalcare a perimetrului, abandonarea / indepartarea obiectelor, flancarea si multe altele.
  • Focalizare / Schimbare scena: Genereaza o alerta atunci cand o camera este defocalizata sau sunetul este anormal.

CENTRUL DE MONITORIZARE FUZIONAT
Toate echipamentele de securitate sunt monitorizate si procesate de dispecerii instruiti profesional la Centrul de monitorizare a fuziunilor certificat UL, CSAA si ESA de la Fedora, situat in Charlotte, Carolina de Nord.

  • Reduce activitatea criminala: Peste 600 de retineri si preveniri in cinci ani, clasandu-se printre primele cinci din S.U.A.
  • Fiabile: O rata de expediere falsa mai mică de 1%.
  • Solutie Holistica: Acces la toate sistemele (efractie si control al accesului), monitorizarea echipamentelor 24/7 si asistenta ulterioara investigatiei.

SISTEM DE MONITORIZARE VIDEO (VMS)
Solutia de securitate CMJ Profesional integreaza un sistem de monitorizare video (VMS) pentru a oferi proprietarilor de zone acces 24/7 la fluxurile video de oriunde din lume prin intermediul smartphone-ului sau al computerului. Acest lucru permite proprietarilor de zone sa observe discret operatiunile comerciale.

  • Reduce activitatea criminala: Peste 600 de retineri si preveniri in cinci ani, clasandu-se printre primele cinci din S.U.A.
  • Mobil: Ofera proprietarului poligonului acces nonstop la camerele de pe dispozitive mobile.
  • Personalizabil: Utilizatorii pot personaliza notificarile pentru evenimente critice.

MANAGEMENT IN CLOUD
Fiecare locatie sau usa securizata prin acces cu card cheie, biometric sau cu parola poate fi gestionata printr-o consola de administrare bazata pe web.

  • Activitate inregistrata: Toata activitatea pentru fiecare zona este inregistrata si disponibila 24/7.
  • Acces utilizator: Privilegiile utilizatorului pot fi ajustate / revocate in orice moment.

PROCES OPERATIONAL
Linia completa de echipamente de securitate CMJ Profesional asigura identificarea amenintarilor. In plus, metoda noastra de confirmare video are ca rezultat o rata de alarma falsa mai mica de 1%, comparativ cu standardul industrial de 90%, reducand vizitele costisitoare si imbunatatind timpul de raspuns.

SECURITATE ASIGURATA DE FEDORA
CMJ Profesional este parteneriat cu Fedora Security LLC, o companie din Texas, care a fost fondata cu viziunea de a deveni un furnizor global de solutii de securitate de ultima generatie, eficiente din punct de vedere al costurilor, pentru pietele comerciale si guvernamentale vizate. Accentul principal al Fedora este protejarea activelor critice, prevenirea pierderilor, informatii si siguranta publica. Fedora ofera solutii unice care incorporeaza cea mai avansata si relevanta tehnologie adaptata pentru a oferi clientului cele mai adecvate si mai rentabile raspunsuri. Centrul de monitorizare Fusion certificat UL este situat in Charlotte, Carolina de Nord.