WIRELESS MASTER CONTROL

Ecranul Wireless Master Control are o raza de actiune de pana la 300 yards (274.32 m), permitand RSO sau altcuiva sa controleze toate sistemele practic de oriunde. Datorita platformei mobile stabile, operatorul se poate indeparta cu usurinta pentru a aborda problemele de siguranta, fara a fi nevoie sa isi faca griji cu privire la caderea sau plasarea mai intai a unei unitati de control intr-o locatie sigura.
DESCARCA CATALOG

COMPATIBILITATE

Ecranul Wireless Master Control este compatibil atat cu sistemele Freedom AWD si Touch Plus de recuperare a tintelor, cat si cu diverse mecanisme de rotire a tintei Mancom.

VERSATILITATE

Interfata intuitiva a ecranului tactil ofera operatorului control complet asupra fiecarei functii a sistemului, inclusiv a sistemelor tinta si a echipamentelor optionale, cum ar fi interfonul, luminile de vedere, iluminarea distantei, grinzile foto de siguranta electrice, alarmele de la usa, HVAC si transportoarele de tinte.

SIGURANTA

Ecranul Wireless Master Control fara fir adauga securitate si siguranta razei de actiune cu protectie prin parola si capacitatea de a activa si dezactiva benzile de tragere individual si colectiv.

SPRODUSE SIMILARE

MANCOM MASTER CONTROL

SMARTRANGE™

AIR COMMAND ULTRA™