MANCOM MASTER CONTROL

Ecranul Mancom Master Control permite controlul complet dintr-o locatie centrala utilizand tehnologia ecranului tactil, facand operatia si programarea extrem de usor de utilizat. Afisajul sau mare, cu un unghi de vizualizare larg, permite Range Master sa monitorizeze cu usurinta, asigurand o functionare sigura.
DESCARCA CATALOG

VERSATIL

Ofiterul de autonomie poate crea pana la 100 de scenarii de antrenament, poate controla iluminatul, efecte sonore, intrari video si caracteristicile de securitate ale poligonului. Acest lucru elimina ingrijorarea pentru blocarea computerului, defectiunile de pe disc si mouse, virusi si cheltuielile cu asistenta tehnica asociata computerelor personale. Fiecare ecran principal de control poate controla pana la 32 de pozitii de tragere.

USOR DE UTILIZAT

Toate ecranele sunt controlate din meniu cu ghiduri de ajutor pe ecran. Scenariile de tragere pentru antrenament sau tragere in competitie pot fi programate cu usurinta, fara a avea abilitati speciale de computer.

SIGURANTA

Toate ecranele de functionare contin un buton de oprire de siguranta care va trage pe margine toate tintele atunci cand este activat. Sistemul se porneste in decurs de 10 secunde si are, de asemenea, o functie de repaus care opreste sistemul dupa 60 de minute de inactivitate. Ca o caracteristica de securitate suplimentara, ecranul de control poate fi deconectat si stocat intr-o locatie sigura.

DE INCREDERE

Ecranul Master Control Screen este proiectat pentru a functiona in medii extreme interioare sau exterioare, inclusiv in conditii de caldura, frig si umiditate. Toate acestea permit o modalitate mai sigura si mai eficienta de a gestiona operatiunile.

PRODUSE SIMILARE

WIRELESS MASTER CONTROL

SMARTRANGE™

AIR COMMAND ULTRA™