AIR COMMAND ULTRA™

Sistemul de control al tintei fara fir Air Command Ultra™ va permite sa actionati tinte pe raza dvs de actiune fara a fi nevoie sa trageti cabluri lungi pentru a fi declansate sau deteriorate. Sistemul foloseste tehnologia de telefonie fara fir existenta pentru fiabilitate si comoditate dovedite.
DESCARCA CATALOG

EFICIENT

Air Command Ultra™ va ofera posibilitatea de a accesa exercitii de antrenament si scenarii pre-programate de pe un telefon fara fir, care va permite sa va petreceti timpul observand pe raza de actiune, in loc sa mergeti inainte si inapoi catre computerul de raza de actiune.

VERSATIL

Utilizand software-ul SmartRange™, puteti programa tintele pentru a le intoarce, ridica, bobina sau orice alta miscare de care este capabila tinta. De asemenea, puteti atribui timpul de expunere al tintelor in cateva secunde pentru a creste sau a reduce dificultatea exercitiului. Odata ce scenariile de antrenament si exercitiile au fost salvate in computer, li se atribuie un numar si pot fi accesate imediat de pe un telefon fara fir printr-o simpla apasare de buton.

COMPATIBIL

Sistemul Air Command Ultra™ este compatibil cu aproape orice telefon fara fir, facilitand implementarea si inlocuirea interfetei de control.

PATENTAT

Air Command Ultra™ este patentat sub brevetul SUA 6975859.

PRODUSE SIMILARE

WIRELESS MASTER CONTROL

MANCOM MASTER CONTROL

SMARTRANGE™