SMARTRANGE™

Programul SmartRange™ este un sistem computerizat complet de control al distantei de tragere care include un software de control al distantei usor de utilizat si un modul de interfata a poligonului. SmartRange™ pune cu adevarat controlul distantei totale la indemana.
DESCARCA CATALOG

USOR DE UTILIZAT

Tot ce trebuie sa stiti este cum gasiti bara de spatiu pe o tastatura pentru a opera SmartRange™ in modul sau manual. Este atat de simplu sa incepeti! Invatarea caracteristicilor mai avansate este rapida si usoara, deoarece totul este construit in jurul unei interfete grafice pas cu pas.

VERSATIL

SmartRange™ poate fi utilizat pentru a controla oricare dintre varietatea de actuatoare. Aceasta putere va ofera un control total al computerului asupra oricarui lucru, de la tinte rotative si ferestre pop-up tactice, pana la tinte reactive din otel. De asemenea, puteti controla luminile, ventilatoarele, sistemele audio si orice alt dispozitiv electronic din poligonul dvs. Scenariile dvs pot fi salvate pe disc pentru a fi utilizate ulterior pentru a va asigura ca fiecare cursant primeste exact aceeasi experienta de formare.

INTERFATA POLIGON

Modulul interfetei poligonului are 16 canale care genereaza semnale DC de 12 volti compatibile cu toate componentele si actuatoarele actionate electric. Fiecare canal individual poate fi programat independent sau toate canalele pot fi operate simultan la intervale schimbabile. Modul manual permite, de asemenea, controlul independent sau simultan al operatorului asupra oricaruia canal sau a tuturor canalelor.

PRODUSE SIMILARE

WIRELESS MASTER CONTROL

MANCOM MASTER CONTROL

AIR COMMAND ULTRA™