RECUPERATOR GLOANTE TOTAL CONTAINMENT TRAP™ (TCT)

Biuta (TCT) este cea mai sigură, mai puternică și mai ecologică biuta de gloanțe din lume. Oferă o acoperire balistică completă, făcându-o ideala pentru linii de tragere fixe și domenii de antrenament tactice. TCT necesită o întreținere minimă și este echipat cu cel mai eficient sistem de colectare a plumbului disponibil, menținând în siguranță trăgătorii, angajații și mediul înconjurător.

SIGUR SI CURAT

Colecteaza fragmente de plumb si praf pentru reciclare, impiedicandu-le sa afecteze solul, caile navigabile si aerul din jur.

DURABIL

Designul balistic patentat asigură că biuta este capabilă să capteze si recupereze milioane de gloante trase de pistoale, puști și shotgun.

INTRETINERE USOARA

Sistemul modular este conceput pentru a colecta plumbul fara timp mort. Nu necesita utilizarea apei sau a cauciucului.

TACTIC

Poate fi utilizat in scenarii de tragere transversala si tactica.

CUM FUNCTIONEAZA RECUPERATORUL DE GLOANTE TOTAL CONTAINMENT TRAP™(TCT)

COMPONENTE RECUPERATOR GLOANTE (Biuta) TCT™

1. PLACI DE DEFLEXIE

2. CAMERA DE DECELERATIE

3. SISTEM RECUPERARE GLOANTE

4. UNITATE DE COLECTARE PRAF

PLACI DE DEFLEXIE

Proiectarea cu precizie in forma de palnie a placilor de otel armat, conduc toate focurile trase direct in gura recuperatorului.

Izolare: Inaltimea biutei, impreuna cu designul sau complet de la perete la perete, asigura captarea si recuperarea fiecarui glont tras.

Constructie Solida: AR500 sau AR550 de la 1/4 pana la 1inch grosime, optiunile potrivite de otel sunt disponibile pentru a capta si recupera orice calibru de munitie, de la mici la mari.

Tactic: Unghiurile atent calculate ale placilor sunt ideale pentru trageri tactice si transversal(cross-lane shooting).

CAMERA DE DECELERATIE

Rundele trec prin gura deschisa si intra in camera sigilata Vortex ™ unde se rotesc de-a lungul peretelui camerei si decelereaza. Acestea sunt depozitate in recipiente individuale sau intr-un sistem transportor cu surub.

Sigur: Designul patentat al camerei cu gura deschisa permite tragerea in siguranta pe cale transversala si tactica.

Sigilat: Camera foloseste un design patentat pentru a se asigura ca ramane sigilata chiar si atunci cand este afectata de forta gloantelor.

Durabil: Forma si calitatea otelului balistic sunt proiectate cu precizie pentru a capta milioane de runde fara daune.

SISTEME DE COLECTARE GLOANTE

Odata decelerate, gloantele cad intr-un Sistem Colectare Gloante situat sub camera de decelerare Vortex. CMJ Profesional ofera trei optiuni diferite pentru a se potrivi oricarui poligonl sau buget.

Auto 55: Cel mai avansat sistem de colectare care foloseste un transportor cu surub pentru a muta automat gloantele din camera de decelerare intr-un butoi de 55 de galoane. Nivelurile de umplere sunt monitorizate folosind un panou de control si o interfata cu utilizatorul computerului.

Deluxe 20: Cea mai recenta oferta foloseste un butoi de 20 de galoane care poate fi rostogolit din loc atunci cand este plin. Nivelurile de umplere sunt monitorizate printr-o fereastra de vedere incorporata. Deluxe 20 necesita inlocuirea cea mai putin frecventa decat orice sistem de colectare de pe piata. Aflati mai multe >

Baza 03: Cea mai simpla metoda de colectare, utilizeaza galeti de 3,5 galoane care se ataseaza direct la camera de decelerare. Acest sistem necesita inlocuirea cea mai frecventa, dar ofera cel mai mic pret de intrare.

UNITATE DE COLECTARE PRAF (DCU)

Folosind presiune negativă, sistemul de colectare a prafului extrage praful de plumb din biuta și îl depune într-un sistem de izolare.

Curățare: praful de plumb periculos este aspirat în recipiente sigilate și ușor de transportat.

Filtrare superioară: tehnologia avansată obține o eficiență mai mare, un aer mai curat, o cădere de presiune mai mică și o durată de viață mai lungă a filtrului decât orice alt filtru standard cu cartuș.

Colector brevetat de absorbtie: un colector nou proiectat împiedică blocarea sistemului cu materiale mari.

BALISTICA

Recuperatorul de Gloante TCT este cel mai durabil sistem disponibil pe piata si este disponibil atat in optiunile de clasificare ATI Clasa 1 (pistol), cat si ATI Clasa 2 (pusca).

Ballistic Rating Caliber Rating Maximum Velocity Maximum Energy
ATI Class 1 Pistol 1,485 fps 1,175 ft/lbs
ATI Class 2 Rifle 3,388 fps 3,600 ft/lbs
Typical Pistol Ammunition Maximum Velocity Maximum Energy
.22LR 40gr HP 1,060 fps 100 ft/lbs
9mm Luger 124gr FMJ 1,293 fps 460 ft/lbs
.357 Mag 158gr JSP 1,375 fps 663 ft/lbs
.40 S&W 180gr TMJ 1,000 fps 400 ft/lbs
.45 ACP 230gr TMJ 845 fps 365 ft/lbs
.44 Mag 240gr SWC 1,485 fps 1,175 ft/lbs
Typical Rifle Ammunition Maximum Velocity Maximum Energy
.22LR 40gr HP 1,260 fps 141 ft/lbs
5.56x45mm NATO 55gr FMJ 3,388 fps 1,402 ft/lbs
7.62x51mm NATO 150gr FMJ 3,025 fps 3,048 ft/lbs
.308 Win 150gr SPTZ 2,900 fps 2,800 ft/lbs
30-06 180gr SPTZ 2,900 fps 3,360 ft/lbs
300 Win Mag 190gr BTHP 2,900 fps 3,548 ft/lbs

Valorile maxime ale vitezei si ale energiei maxime pentru munitia pistolului si a pustii de mai sus sunt furnizate doar in scopuri de exemplu.

.50 BMG Consideratii
Versiunea clasificata ATI Clasa 2 (Pusca) poate capta gloante .50 BMG; cu toate acestea, datorita naturii puternice a acestei munitii, anumiti factori trebuie luati in considerare in legatura cu durata de viata si intretinerea a TOTAL CONTAINMENT TRAP™. Pentru a afla mai multe, urmati acest link: Aflati mai multe>

PRODUSE SIMILARE

KNEE WALL

RECUPERATOR MOBIL

RECUPERATOR (BIUTA) RUBBER BERM™