RECUPERATOR MOBIL

SKU: 801-20372

CATEGORIE: Recuperator Gloante

BRAND: Action Target

DESCARCA CATALOG
MAGAZIN

PREZENTARE GENERALA

Recuperatoarele de gloante portabile prelungesc viata casei de antrenament prin capturarea gloantelor intr-o fatada usor de intretinut. Amplasarea strategica a recuperatoarelor de gloante poate reduce cantitatea de gloante aruncate in peretii casei de tragere cu pana la 90%. Recuperatorul este suficient de mare pentru a accepta obiecte de hartie si carton de dimensiuni standard si sunt usor atasate cu capse sau pini.

Recuperatorul de Gloante Portabil are o fata de tinta din cauciuc care incapsuleaza gloante, sustinuta de o placa de otel AR500 de 3/8″. Evaluat pentru gloante de pistol si pusca in configuratiile comune de tragere pentru antrenamentele de lupta CQC. Unghiurile de adancime de atac aprobate de 20 grade sau mai mult vor asigura ca gloantele sunt capturate in siguranta in spatele suportului de cauciuc. Recuperatorul va permite sa pozitionati tinte intr-un spatiu tridimensional intr-o camera si sa schimbati rapid aceasta pozitie intre scenarii pentru a va mentine cursantii adaptivi si receptivi la fiecare mediu.

EXTINDETI VIATA CASEI DE ANTRENAMENT

Toate gloantele sunt complet captate in recuperatorul de gloante portabil care protejeaza tragatorii si alte persoane din interiorul casei de antrenament impotriva ranirii provocate de schijele gloantelor si ricoseuri.

In timp, stratul de cauciuc din exteriorul recuperatorului se va uza. Inlocuirea acesteia este usoara si mult mai putin costisitoare decat inlocuirea peretilor din casa de antrenament.

Un sistem de blocare a bazei rotii face ca recuperatorul sa fie usor de deplasat in toata casa de tragere. Sunt disponibile configuratii cu roti pentru Indoor – cu perie indepartare tuburi, cat si Outdoor – cu roti pentru toate tipurile de teren.

FARA RICOSARI

Toate rundele sunt complet cuprinse in recuperatorul de gloante portabil care protejeaza tragatorii si alte persoane din interiorul casei de antrenament impotriva ranirii provocate de resturile gloantelor si ricosare.

FATADA DE CAUCIUC USOR DE INLOCUIT

In timp, stratul de cauciuc din exteriorul recuperatorului se va uza. Inlocuirea acestui lucru este usor si mult mai putin costisitor decat inlocuirea peretilor din casa de antrenament.

MOBIL

O roata de blocare fac ca recuperatorul sa fie usor de deplasat in toata casa de tragere. Sunt disponibile atat configuratii interioare de aruncare de alama, cat si o configuratie de roti pentru toate terenurile in aer liber.

USOR DE GOLIT

Partea de jos a recuperatorului se deschide pentru a goli resturile gloantelor din recuperator intr-un recipient pentru reciclare.

TAC House™ RD

TAC House™ RD – Alternate Care Facilities

TAC House™

MATCH™ (Modular Armored Tactical Combat House)

KNEE WALL

RECUPERATOR (BIUTA) RUBBER BERM™

RECUPERATOR (BIUTA) TOTAL CONTAINMENT™