Recuperator Gloante RUBBER BERM™

Designul fara probleme al Recuperatorului de Gloante RUBBER BERM™ (RBT) profita de proprietatile practice si benefice ale cauciucului, eliminand in acelasi timp punctele slabe si elementele inutile ale altor modele. Performanta RBT poate fi impresionanta in anumite situatii de tragere, dar poate cea mai mare caracteristica este pretul sau. Deoarece valoarea si satisfactia clientilor sunt sursele punctului forte ale CMJ Profesional, ne asiguram ca recuperatorul de gloante inalta calitate functioneaza, precum si orice alt design existent si ca este oferit la un pret rezonabil.

Performanta Blistica

Design Inovativ

Cea mai buna protectie mpotriva incendiilor din industrie | Flame Lock ™

DESCARCA CATALOG

REZISTENT LA FOC

Tratamentul conform clasei A ASTM E108-11 este cel mai bun rating de rezistenta la foc de pe piata.

MODULAR

Recuperatorul este instalat in sectiuni si adapteaza cu usurinta bermele de nisip si murdarie.

TACTIC

Proiectarea recuperatorului permite antrenamente tactice la distanta scurta si transversala.

PERFORMANTA BALISTICA

Cand trageti intr-o berma de pământ, frictiunea de a trece prin murdarie este cea care opreste glontul. Un Recuperator Gloante RUBBER BERM de cauciuc functioneaza exact la fel, diferenta evidenta fiind utilizarea cauciucului tocat in loc de murdarie sau nisip. Deoarece cauciucul este un mediu mai moale de colectare, ricosatul si praful de plumb pot fi reduse semnificativ in unele aplicatii. Tragerea pe raza de actiune este mai sigura la fel ca si tragerea la distante extrem de mici. Astfel de beneficii fac ca aceasta capcana sa fie o alegere excelenta pentru anumite game de interior si alte game cu volum redus in care praful de plumb este de o importanta majora.

DESIGN INOVATIV

Daca este lasat necontrolat, cauciucul are tendinta de a “migra” spre fundul capcanei. Acest lucru poate provoca zone cu densitate periculoasa scazuta in apropierea varfului, ceea ce poate permite evacuarea rundelor. Pentru a reduce aceste probleme, structura noastra de sprijin este montata cu aripioare speciale care se desfasoara orizontal de-a lungul capcanei.

Structura noastra de sprijin din otel este modulara, astfel incat sa putem construi un recuperator pentru a se potrivi oricarei game de dimensiuni. Deoarece toate componentele se pot incadra cu usurinta printr-o usa de dimensiuni normale, instalarea este simpla si eficienta – chiar si pe instalatiile existente mai vechi. Daca una dintre componente este deteriorata, poate fi usor indepartata si reparata fara a demonta intregul recuperator. Deoarece nu sunt necesare buncare, usi sau panouri de acces pe partea superioara sau posterioara a recuperatorului, putem sa il construim la nivelul peretilor pentru a va economisi cat mai mult spatiu posibil. 

INDUSTRY BEST FIRE PROTECTION | FLAME LOCK™

Flame Lock™ is a latex-based adhesive coating that covers rubber granules in the rubber berm trap. Adding Flame Lock can give range masters and owners piece of mind as it inhibits the spread of fire in rubber berm traps. Different from gels and other expanding polymers, Flame Lock does not require frequent watering and rehydration in order to be effective. It uses intumescent properties, that when flame is applied, expand and grow to cover and further protect the rubber media, quenching flame and protecting structures. Action Target partnered with industry-leading laboratories to develop a product that eliminates the frequent maintenance and deficiencies found in other products.  Flame Lock is applied in layers to new and existing traps, and only reapplied when necessary as rubber media is replaced. It does not require coverage on every granule to be effective. Flame Lock has been tested for its flame retardant properties on rubber media at leading third-party national laboratories and has received an ASTM E-108-11 Class A rating, the highest performance rating available. Flame Lock can also be used on Sure Stop™ rubber blocks and panels, where it has been awarded an ASTM E-84 Class A fire rating. Click on the video below to see how Flame Lock treated rubber performs against untreated rubber media.

BALISTICA

Recuperatorul de Gloante RUBBER BERM este cel mai durabil recuperator de cauciuc disponibil pe piata si este disponibil atat in optiunile clasificate ATI Clasa 1 (pistol), cat si ATI Clasa 2 (Rifle).

Ballistic Rating Caliber Rating Maximum Velocity Maximum Energy
ATI Class 1 Pistol 1,485 fps 1,175 ft/lbs
ATI Class 2 Rifle 3,388 fps 3,600 ft/lbs
Typical Pistol Ammunition Maximum Velocity Maximum Energy
.22LR 40gr HP 1,060 fps 100 ft/lbs
9mm Luger 124gr FMJ 1,293 fps 460 ft/lbs
.357 Mag 158gr JSP 1,375 fps 663 ft/lbs
.40 S&W 180gr TMJ 1,000 fps 400 ft/lbs
.45 ACP 230gr TMJ 845 fps 365 ft/lbs
.44 Mag 240gr SWC 1,485 fps 1,175 ft/lbs

.22LR40gr HP1,260 fps141 ft/lbs7.62x51mm NATO150gr FMJ3,025 fps3,048 ft/lbs30-06180gr SPTZ2,900 fps3,360 ft/lbs

Typical Rifle Ammunition Maximum Velocity Maximum Energy
5.56x45mm NATO 55gr FMJ 3,388 fps 1,402 ft/lbs
.308 Win 150gr SPTZ 2,900 fps 2,800 ft/lbs
300 Win Mag 190gr BTHP 2,900 fps 3,548 ft/lbs

Valorile maxime ale vitezei si ale energiei maxime pentru munitia pistolului si a pustii de mai sus sunt furnizate numai in scopuri de exemplu si nu sunt cuprinzatoare.

.50 Consideratii BMG
Versiunea clasificata ATI Clasa 2 (Rifle) poate rezolva 0,50 runde BMG; cu toate acestea, datorita naturii puternice a acestei runde, anumiti factori trebuie luati in considerare in legatura cu speranta de viata si intretinerea capcanei de cauciuc.

PRODUSE SIMILARE

KNEE WALL

RECUPERATOR MOBIL

RECUPERATOR (BIUTA) TOTAL CONTAINMENT™