SURESTOP™ RUBBER

Blocurile si panourile din cauciuc SureStop™ de la CMJ Profesional incapsuleaza rundele, elimina stropirile si previn ricosarile de gloante atat in aplicatii de foc viu, cat si in interior. SureStop Rubber este alcatuit dintr-un amestec brevetat de medii si lianti specializati atent selectati. Proprietatile sale balistice si acustice optime au fost riguros testate si verificate de organizatii externe.

SURESTOP™ BLOCURI BALISTICE DE CAUCIUC

Blocurile de cauciuc balistic SureStop pot fi usor stivuite si repozitionate intr-un interval. Atunci cand sunt utilizate ca sistem impreuna cu panourile de otel CMJ Profesional, acestea ofera o bariera balistica care contine urme de gloante si praf de plumb. 

UTILIZARE

Blocurile de cauciuc SureStop pot fi usor stivuite si repozitionate pentru a crea un perete pentru case de tragere, distante, capcane cu glont sau protectia generala a persoanelor sau echipamentelor. Atunci cand sunt utilizate impreuna cu produsele din otel CMJ Profesional, acestea ofera o bariera balistica care contine stropi de glont si praf de plumb.

OPTIUNI

Acoperire ignifuga Flame Lock™

Carcasa in spatele blocului

SURESTOP™ PANOURI BALISTICE DE CAUCIUC

UTILIZARE

Panourile de cauciuc balistic SureStop sunt o optiune de banda pentru deflectoarele de perete CMJ Profesional care contin urme de glont si praf de plumb. De asemenea, fac gama mai confortabila pentru utilizatori si ii confera un aspect curat si finisat.

OPTIUNI

Configuratia EdgeLock™ asigura imbinări de margine suprapuse pentru a elimina riscul de runde errante care trec între panouri.
Acoperire ignifuga Flame Lock™

SURESTOP™ BLOCURI ACUSTICE DE CAUCIUC

UTILIZARE

Panourile de cauciuc acustice SureStop sunt o optiune de banda pentru deflectoarele de perete CMJ Profesional care contin stropi de glont si praf de plumb si reduc zgomotul. De asemenea, fac gama mai confortabila pentru utilizatori si ii confera un aspect curat si finisat.

OPTIUNI

Acoperire ignifuga Flame Lock™

FLAME LOCK™

Vopseaua intumescenta a Flame Lock™ de la CMJ Profesional poate fi aplicat recuperatoarelor de cauciuc si panourilor balistice pentru a oferi o clasificare ASTM-E84 i ASTEM-E108 Clasa A. Fabricat din material nepericulos pe baza de apa, Flame Lock se usuca rapid si ofera protectie imediata impotriva incendiilor pentru capcane si pereti de cauciuc.

Mai mult de 90% dintre clientii CMJ Profesional Recuperator Gloante aleg sa includa protectie ignifuga. Flame Lock este pur si simplu cel mai convenabil si eficient produs disponibil. Permite clientilor sa isi protejeze in mod corespunzator investitia si merita linistea.