DEFLECTOARE PERETI

Sistemul Baffle de perete al CMJ Profesional este conceput pentru a mentine rundele errante in siguranta in interiorul poligonului de tragere, fara a deteriora structura cladirii. Deflectoarele de perete sunt disponibile in configuratii capabile sa contina atat calibre de pusca, cat si calibre standard de pusca.
DESCARCA CATALOG

SIGURANTA

O problema critica de siguranta pentru orice zona interioara este asigurarea faptului ca gloantele nu pot scapa in afara teritoriului. Deflectoarele de perete ofera un nivel suplimentar de protectie structurilor de perete si asigura ca toate rundele raman in raza de actiune. Deflectoarele de perete sunt disponibile in configuratii atat pentru pistol cat si pentru pusti.

EVALUARI BALISTICE DE SIGURANTA

Baffle Ballistics

Viteza maxima si nivelurile de energie identificate sunt furnizate in scopuri de exemplu si nu sunt toate inclusiv.

OPTIUNI FASCIA

Sistemele de deflectoare de perete pot fi personalizate cu o varietate de fasci care asigura reducerea sunetului, fac gama mai confortabila pentru utilizatori si ii confera un aspect curat și finisat. Aceste materiale sunt disponibile in mai multe grosimi si culori. Optiuni personalizate sunt disponibile la cerere.

Placi de plafon acustice

Cost redus cu reducere ridicata a sunetului.

PEPP

Finisaj atractiv, reducere a sunetului mediu spre inalt.

Placa de beton

Reducerea sunetului de la mediu la mare.

Parti de cauciuc

Absorbtie ridicata a stropilor, reducere redusa a sunetului.

Cauciuc acustic

Absorbtie ridicata a stropilor, reducere mica a sunetului.

PRODUSE SIMILARE

DEFLECTOARE DE PERETI

DEFLECTOARE TAVAN