KNEE WALL

Knee Wall de la CMJ Profesional ofera o solutie simpla, dar eficienta pentru a va proteja sistemele tinta folosind otel blindat AR500 cu o fatada din lemn sau cauciuc. Sistemele tinta care sunt montate la sol in fata recuperatoarelor de gloante necesita protectie capabila sa opreasca orice tip de munitie pe care intentionati sa o utilizati in raza de actiune.

INSTALARE INOVATIVA

Knee Wall necesita un suport de beton nivelat pentru instalarea in zonele de exterior sau de interior. Un canal inovator in Z cu fata din lemn pentru a preveni inclinarea sau deformarea din cauza expunerii la elemente.

INTEGRAREA IN POLIGON

Knee Wall se integreaza perfect cu sisteme tinta precum Deluxe-90™, care se pot atasa direct in partea din spate pentru o eficienta de protectie sporita. Knee Walls pot fi, de asemenea, utilizati cu diferite tipuri de recuperatoare de gloante; atunci cand este utilizat cu berme de cauciuc se reduce semnificativ spatiul pe care l-ar avea nevoie in mod normal.

PERFORMANTA

Sistemele tinta care sunt montate la sol in fata recuperatoarelor de gloante necesita protectie capabila sa opreasca orice tip de munitie pe care intentionati sa le utilizati in raza de actiune. Gloantele care lovesc Knee Wall sunt continute efectiv intr-un spatiu de aer dintre fatada si placa de otel blindata AR500.

PRODUSE SIMILARE

RECUPERATOR MOBIL

RECUPERATOR (BIUTA) RUBBER BERM™

RECUPERATOR (BIUTA) TOTAL CONTAINMENT™