MATCH™ (CASA DE ASALT TACTICA ARMATA MODULARA) – CQB

MATCH™ este o casa de tragere la 360 °, cu munitie reala, sigura din punct de vedere balistic, proiectata pentru predarea si invatarea abilitatilor de apropiere, cum ar fi degajarea camerei si navigarea pe hol, cu realism si siguranta.

Combinand pereti, usi, camere si holuri realiste in configuratii personalizate, ATI a creat un mediu de antrenament realist, care este esential pentru dezvoltarea increderii si a raspunsurilor conditionate necesare supravietuirii.

Cu peretii blindati din otel, puteti avea incredere totala ca fiecare runda trasa este retinuta si siguranta este primordiala in constructia si proiectarea noastra. ATI proiecteaza, construieste si instaleaza singuri fiecare unitate MATCH ™ pentru a asigura siguranta si durabilitatea maxima.

Pentru a oferi o pregatire mai buna, o casa de trageri (CQB) trebuie sa ofere mai multe optiuni de intrare si iesire, precum si machete reconfigurabile. MATCH™ utilizeaza panouri balistice glisante care realizeaza acest lucru perfect. Panourile MATCH™ sunt atasate la sinele de sustinere care fac aceste panouri usor de alunecat in pozitia dorita si mentin acelasi mediu balistic 100% ca si restul cladirii. Aceste panouri sunt disponibile ca usi si ferestre. Camerele pot fi inchise, holurile extinse si pot fi create nise oarbe. Aceasta reconfigurare mareste practic dimensiunea unei case de tragere si creste foarte mult potentialul de antrenament.

BALISTIC

Casa de asalt cu standard de siguranta pentru trageri reale cu pistol, pusca si shotgun.

CONECTAT

Se conecteaza cu software-ul de control central al poligonului pentru functii si functionalitati avansate.

MODULAR

Utilizeaza piese interschimbabile si numeroase accesorii de antrenament.

CURAT SI SIGUR

Zidurile care retin schije si gloante, designul “SDZ zero” zona de risc si ventilatia ofera un mediu de antrenament sigur.

SCHEME / PLANURI REALISTICE

MATCH ofera cea mai realista atmosfera de antrenament posibila datorita naturii sale modulare si designului atent conceput.

 • Forme de camera realiste: MATCH foloseste panouri de perete groase de 6 si 9inch care imita mediile realiste si pot fi asamblate in aproape orice configuratie. Acest lucru permite ca dimensiunile si numarul de camere sa fie flexibile, precum si diferite tipuri de camere.
 • Diverse intrari in camera: Perete scurt disponibil la dreapta, perete scurt la stanga si configuratiile de intrare centrala imbunatatesc formarea la intrare.
 •  Nivele multiple: MATCH poate fi configurat cu pana la trei niveluri. Acest lucru ofera facilitatilor de antrenament posibilitatea de a replica trageri cu lunetist, spatiul liber al scarilor si balconul.
 • Camere reconfigurabile: MATCH foloseste panouri balistice glisante pentru a permite antrenorilor sa schimbe configuratia camerei si caile prin casa rapid si usor, mentinand in acelasi timp “zero SDZ”. Disponibil in optiuni pentru ferestre si perete.
 • Sat de Antrenament – Shoot house villages (MOUT): Uneori un MATCH nu este suficient. In aceste cazuri este nevoie de un sat. Satele de Antrenament permit scenarii de instruire mai avansate si formare urbana simultana.

PROTECTIA BALISTICA

MATCH ™ este construit pentru a fi sigur din camera in camera si in afara casei de tragere. Designul unic al ATI este construit pentru a pastra si retine toate gloantele si schijele in siguranta in interiorul zidurilor, protejand tragatorii, antrenorii si observatorii.

 • Impiedicarea stropirii: panourile de perete MATCH utilizeaza o metoda special conceputa pentru a captura rundele si retine complet schijele, protejand tragatorii, antrenorii si observatorii de raniri. Suprafetele pot fi vopsite pentru a indica zonele in care este intrezisa tragerea sau pentru a reproduce suprafete interioare reale.
 • Aspecte “zero SDZ si VDZ”: MATCH ofera un mediu de antrenament viabil cu zero zone de risc sau pericol “zero (SDZ)”, atat in interiorul, cat si in exteriorul structurii. Aceasta este continuta prin intermediul panourilor balistice de perete si a fasciei de captare a glontului. Peretii MATCH sunt proiectati pentru a accepta cu usurinta un sistem de acoperis balistic pentru a crea o zona verticala cu zero zone de pericol “zero (VDZ)”.

ACCESORII DE BRESA / DESCHIZATURA

MATCH ™ este ideal pentru toate formele de antrenament de intrare fortata. Accesoriile disponibile asigura o pregatire avansata de curatare a camerei, inclusiv cautarea zonelor de ascundere si a tunelurilor secrete.

Tactical Breach Door: Usa Tactica de Bresa este cel mai bun mod de instruire pentru intrare. Designul avansat este ideal pentru orice tip de antrenament de intrare fortata. Usa este disponibila in ambele optiuni de articulatie stanga si dreapta.

Rupere de acoperis / Rappelling: Instalarea unei usi balistice de rupere a acoperisului intr-un tavan de siguranta MATCH permite intrarea de pe acoperis.

Perete rupere de perete: un panou rupere de perete disponibil permite antrenamentele pentru taierea standard si antrenamentul de rupere exploziva printr-un perete. Panourile de rupere a peretilor pot fi instalate si pe peretii interiori pentru a crea spatii de ascundere.

Tunele: tunelurile subterane construite la comanda pot conecta camerele dintr-o casa MATCH sau pot conecta mai multe case dintr-un sat.

Canal de ventilatie: Canalele de ventilatie personalizate cu ventilatoare amovibile pot fi instalate pentru tehnici imbunatatite de antrenament de intrare si extractie.

REVIZUIRE DUPA ACTIUNE – AAR

Instrumentarea integrata personalizata sporeste dramatic eficacitatea procedurilor de revizuire dupa actiune. Cu aceste sisteme, formatorii pot observa si evalua in siguranta retinerea si executia cursantilor.

 • Sisteme de camere: Camerele cu circuit inchis permit observarea si evaluarea de la distanta. Camerele sunt instalate intr-o carcasa de protectie.
 • Sisteme audio: PA si alte sisteme audio ii ajuta pe formatori sa comunice cu cursantii, precum si sa le ofere capacitatea de a efectua efecte sonore in casa, sporind realitatea instruirii.
 • Inregistrare video: Diverse dispozitive de inregistrare pot fi adaugate la sistem pentru a oferi formatorilor posibilitatea de a revizui scenariile de instruire cu stagiarul.
 • Monitorizare: monitoarele de afisare sunt disponibile in toate dimensiunile si formatele. Integrat cu sistemul Action Target SmartRange™ permite formatorilor sa observe mai multe camere in acelasi timp sau sa comute intre camere.

ACCESORII SUPLIMENTARE

Fiecare detaliu al MATCH ™ este proiectat cu atentie pentru a oferi cel mai sigur si mai bun mediu de formare cu munitie reala. Aceste accesorii importante va vor asigura ca cursantii dvs. sunt pregatiti pentru orice ar putea intalni.

Pasarelele: Pasarelele se intind pe partea de sus a unei case de antrenament cu un singur etaj, pentru a oferi acces vizual la toate camerele facilitatii, astfel incat controlorii sa poata oferi feedback si instructiuni instantanee cursantilor de mai jos.

Ventilatie: Pastrarea unei instalatii departe de praful de plumb si alte materiale din aer este o parte esentiala a crearii unei atmosfere sigure atat pentru tragatori, cat si pentru antrenori. ATI ofera cele mai bune solutii pentru aerisirea corecta a unei case de antrenament. Sunt disponibile diverse optiuni pentru a se potrivi nevoilor fiecarei configuratii a casei.

Iluminat: Iluminatul poate avea un impact dramatic asupra unei facilitati MATCH™. De la lumina slaba, la antrenamentul cu lumina stralucitoare si orice altceva intre ele, luminile sunt esentiale pentru a recrea scenarii din lumea reala. ATI ofera o serie de optiuni pentru a se potrivi nevoilor specifice fiecarei agentii.

Panou de armura rapida: Panoul de armura rapida este un accesoriu care poate prelungi durata de viata a panourilor de otel in zonele din spatele tintelor. Acest produs este usor de instalat si reduce semnificativ costul de-a lungul vietii casei de antrenament.

PRODUSE SIMILARE

TAC House™ RD

TAC House™

TINTA PORTABILA