TAC HOUSE™

Casa de lupta impotriva munitiilor de formare (TAC) House este un instrument de formare non-balistica pentru asaltul urban adaptativ, cautarea si curatarea cladirilor, precum si pregatirea fortei in forta. TAC House este conceput pentru a fi utilizat cu runde simulate de munitie, cartuse de marcare sau semifabricate.

USORLIGHTWEIGHT

Necesita doar doua persoane pentru asamblare si scoatere.

MODULAR

Piesele interschimbabile pot fi configurate in aproape orice aspect si permit extinderea viitoare.

POTRIVIT PENTRU EXTERIOR

Perfect pentru antrenament in interior si exterior in orice spatiu deschis si plat.

DURABIL

Panourile de calitate sunt construite pentru a rezista la ani de utilizare In scenarii de instruire.

USOR DE RECONFIGURAT

TAC House foloseste un proces simplu de asamblare care face ca asamblarea, rearanjarea si dezasamblarea unei case sa fie rapide si usoare. In cateva minute, doi utilizatori pot avea o atmosfera de antrenament asamblata si gata de utilizare.

POSIBILITATI NELIMITATE

TAC House este disponibil cu diverse panouri si articulatii, ceea ce face posibila crearea a aproape orice tip de atmosfera de antrenament cu capacitate de expansiune nesfarsita.

  • Panouri disponibile: TAC House are 5 panouri disponibile, facilitand configurarea camerelor unice si a configuratiilor casei. Usile batante stanga si dreapta sunt disponibile, dar nu sunt afisate.
  • Articulatii de conectare disponibile: Cu articulatiile de conectare TAC House, puteti stabili facilitatea de antrenament in orice mod imaginabil. Piese suplimentare sunt depozitate pentru livrare rapida.

KIT-URI COMPLETE

TAC House este disponibil In patru kit-uri standard pentru a facilita comanda pentru orice configuratie ati putea avea nevoie dvs. Componentele suplimentare sunt depozitate pentru livrare rapida pentru a extinde dimensiunea kit-ului dumneavoastra. Fiecare kit ofera suficiente materiale pentru a asambla mai multe amenajari ale casei. Sunt disponibile si kit-uri personalizate.

PRECISE FIT

Fiecare panou este construit si asamblat pentru conexiuni plane si la culoare. Acest lucru creeaza o structura stabila care permisa pe suprafete denivelate, in conditii meteorologice nefavorabile sau prin impacturi intense ale peretelui in timpul antrenamentului.

USOR DE EXPLOATAT

Toate kit-urile sunt livrate pe paleti dubli standard pentru a se potrivi in orice container sau camion comercial.

PRODUSE SIMILARE

TAC House™ RD

TINTA PORTABILA