TINTA PORTABILA

DESCARCA CATALOG

PREZENTARE GENERALA

Portabil Runner, functioneaza cu o tensiune de 120 volti CA si unitatea poate fi conectata direct la o priza electrica standard. Un generator portabil poate fi utilizat si in locatii mai indepartate. Deoarece Portable Runner este construit avand in vedere rezistenta, este o alegere excelenta pentru aplicatiile care utilizeaza tinte mai mari si mai grele sau alergari mai lungi. Avantajele suplimentare ale Portable Runner includ controlul vitezei variabile, franarea electrica, viteza si reactia crescute. Cu beneficiile sale suplimentare, Portable Runner va ofera toate performantele de care aveti nevoie pentru a va duce programul de antrenament la nivelul urmator.

SIMPLU SI BINE PROIECTAT

Portable Runner rezista cu usurinta antrenamentului cu arme de foc grele. Cu control variabil al vitezei, franare electrica, viteza si reactie sporite, este un instrument excelent pentru utilizare in scenarii de lupta tactica, exercitii de incarcare, antrenament de conducere defensiva si alte aplicatii de antrenament dinamic. Un cablu de otel ruleaza orizontal intre o pereche de stifturi 2×4 care sunt fixate la sol cu mize si legaturi de cablu de otel. Utilizarea cablurilor de otel in loc de franghii sau curele de nailon mentine totul strans si previne lasarea sau intinderea.

OPERATIUNE

Motorul este atasat la partea superioara a unuia dintre stifturile 2×4 si trage un carucior rulant de-a lungul cablului orizontal din otel. Tintele sunt atasate la carucior, iar un controler simplu de mana va ofera un control precis asupra directiei tintei.

DIMENSIUNE FLEXIBILA

Portable Runner are o distanta considerabila, astfel incat veti avea suficient spatiu pentru exercitii laterale sau exercitii de reincarcare a armei, in cazul in care tinta se deplaseaza direct catre dvs. Intreaga experienta de antrenament poate fi crescuta dramatic prin utilizarea tintelor noastre reactive din carton 3D care cad numai atunci cand sunt lovite in locul potrivit.

De asemenea, aveti posibilitatea de a alege un cablu de 15′, 100′ sau 330′ pentru a va permite antrenamentul la distante apropiate si lungi.

OPTIUNI DE PUTERE

Portable Runner functioneaza cu o sursa de curent alternativ de 120 volti, iar unitatea poate fi conectata direct la o priza electrica standard. Un generator portabil poate fi utilizat si in locatii mai indepartate. Deoarece Portable Runner este construit avand in vedere rezistenta, este o alegere excelenta pentru aplicatiile care utilizeaza tinte mai mari si mai grele sau rulari mai lungi.

PRODUSE SIMILARE

Track Runner™