TRACK RUNNER™

Tintele utilizate cu Track Runner™ ale CMJ Profesional sunt montate pe un carucior care ruleaza pe o pista speciala la sol sau inversate dintr-o structura aeriana. Aceasta abordare este ideala pentru aplicatii tactice, deoarece tinta se poate deplasa in diferite locatii, poate schimba viteza si directia si poate sari in interior si in afara acoperirii.

SISTEM INOVATIV

CMJ Profesional a dezvoltat un sistem de sine rotund din otel tubular, care elimina problemele de legare gasite in sinele cu grinzi I si benzi de otel, astfel incat sa puteti continua antrenamentul, indiferent daca bate vantul sa nu.

MONTAJ PERSONALIZABIL

Noul Track Runner™ poate fi montat in mai multe configuratii in functie de nevoile dumneavoastra. Pentru sistemele utilizate la sol, pista se sprijina pur si simplu pe o serie de picioare solide atasate la fiecare punct de conectare a pistei. Deoarece nu este necesara nici o ancora sau montaj permanent, sistemul poate fi usor deplasat dupa cum este necesar. Daca nevoile dvs sunt diferite, noul Track Runner™ poate fi montat si pe lateralul unui perete. Aceasta optiune este adesea necesara pentru intervalele interioare sau alte intervale in care spatiul de pe linia tinta este foarte limitat. Puteti chiar sa montati noul Track Runner™ deasupra liniei tinta si sa atarnati tintele de sus.

PROIECTAREA SISTEMULUI

Noul carucior foloseste un design invelis si mai multe roti din uretan pentru a oferi o miscare extrem de lina si linistita. Deoarece aceste roti cu rulmenti cu bile distribuie uniform presiunea si reduc frecarea, vantul nu are niciun efect asupra performantei sistemului.

PRODUSE SIMILARE

Tinta Portabila