SISTEME DE VENTILATIE CU RECIRCULARE

Un sistem de ventilatie recirculant reutilizeaza aerul din poligon dupa filtrare pentru a se asigura ca aerul reintrodus este curat. Deoarece sistemul foloseste aer deja racit sau incalzit, aceste sisteme necesita mai putina energie pentru a functiona. Sistemele de recirculare pot fi configurate pentru a elimina umiditatea din zona. Sunt disponibile sisteme de incalzire si racire mecanica.

Curat

Aerul din zona este curatat de praful de plumb inainte de a fi reintrodus in zona sau eliberat inapoi in atmosfera.

Control Climatic

Sistemele se adapteaza la conditiile de mediu in schimbare pentru a mentine conditiile de viteza si presiune ale aerului necesare.

Flux de aer

Fluxul de aer in intervalul redus mentine distanta confortabila deplasand particulele departe de zona respiratorie a tragatorului.

SISTEM DE VENTILATIE CURAT SI EFICIENT

1. CONTROLUL SISTEMULUI

Sistemele digitale si analogice disponibile va ofera control asupra sistemului de ventilatie si ofera acces la distanta pentru service si intretinere.

2. DIFUZARE LAMINARA

Aerul curat este introdus in zona din spatele liniei de tragere. Un difuzor radial asigura distribuirea uniforma a aerului.

3. DEBITUL DE AER

Presiunea negativa a aerului indeparteaza in siguranta praful periculos de catre tragator spre recuperatorul de gloante, depasind standardele minime NIOSH. Apoi intra intr-un sistem avansat de filtrare pentru un proces de curatare finala.

4. VENTILATOR DE ELIBERARE IN POLIGON

Ventilatorul de evacuare (REF) filtreaza aerul contaminat pentru a mentine zona din jurul poligonului curata, depasind cerintele OSHA, EPA si NIOSH. Sistemele de recirculare evacueaza aproximativ 30% din aer pentru a mentine aerul majoritar care a fost deja racit sau incalzit, imbunatatind eficienta energetica.

5. UNITATE DE AER MAKE UP

Unitatea de aer make up (MAU) atrage si filtreaza aerul din atmosfera si il introduce in poligon. Aproximativ 20% din aerul total utilizat de sistemul de ventilatie este aspirat prin MAU.

SMARTRANGE AXIS CONTROL
Sistemele de ventilație CMJ Profesional se integreaza perfect cu SmartRange Axis. SmartRange Axis ofera control intuitiv al temperaturii, starea filtrului in timp real, avertismente ale sistemului, alarme si multe altele. SmartRange Axis simplifica controlul gamei prin integrarea tuturor componentelor principale ale gamei intr-un singur sistem.

FILTRARE FIABILA
Sistemele de ventilatie CMJ Profesional ofera cea mai buna filtrare de pe piata, mentinand interiorul si exteriorul poligonului curat si sigur. Atunci cand sunt utilizate corect, filtrele noastre HEPA ofera o eficienta de 99,97% si depasesc cerintele OSHA, EPA si NIOSH. Sistemele de recirculare pot fi configurate pentru a utiliza o combinatie de prefiltru, filtru mediu si filtru HEPA sau un filtru de sac si filtru HEPA.

PRODUSE SIMILARE

SISTEM DE VENTILTIE SI CURATARE