SISTEM DE VENTILATIE SI CURATARE

Un sistem de ventilatie atrage aerul din atmosfera, il introduce in poligon, filtreaza aerul si apoi elibereaza aerul curat in atmosfera. Sistemele de ventilatie utilizeaza prefiltre care se schimba lunar si filtre HEPA care se schimba la fiecare 2.400 de ore.

Curat

Aerul din zona este curatat de praful de plumb inainte de a fi reintrodus in zona sau eliberat inapoi in atmosfera.

Control climatic

Sistemele se adapteaza la conditiile de mediu in schimbare pentru a mentine conditiile de viteza si presiune ale aerului necesare.

Flux de aer

Fluxul de aer in intervalul redus mentine distanta confortabila deplasand particulele departe de zona respiratorie a tragatorului.

VENTILATIE CURATA SI EFICIENTA IN POLIGON TRAGERI

1. CONTROLUL SISTEMULUI

Sistemele digitale si analogice disponibile va ofera control asupra sistemului de ventilatie si ofera acces la distanta pentru service si intretinere.

2. DIFUZARE LAMINARA

Aerul curat este introdus in zona din spatele liniei de tragere. Un difuzor radial asigura distribuirea uniforma a aerului.

3. DEBITUL DE AER

Presiunea negativa a aerului indeparteaza in siguranta praful periculos de tragator spre capcana de glont cu o rata de 75 de picioare pe minut, depasind standardele minime NIOSH. Apoi intra intr-un sistem avansat de filtrare pentru un proces de curatare finala.

4. VENTILATOR DE EVACUARE

Ventilatorul de evacuare (REF) filtreaza aerul contaminat pentru a mentine zona din jurul zonei curata, depasind cerintele OSHA, EPA si NIOSH.

5. UNITATE DE AER MAKE UP

Unitatea de aer make up (MAU) atrage si filtreaza aerul din atmosfera si il introduce in poligon. Unitatile sunt disponibile numai in optiuni de incalzire sau incalzire si racire prin evaporare.

SMARTRANGE AXIS CONTROL

Sistemele de ventilatie CMJ Profesional se integreaza perfect cu SmartRange Axis. SmartRange Axis ofera control intuitiv al temperaturii, starea filtrului in timp real, avertismente ale sistemului, alarme si multe altele. SmartRange Axis simplifica controlul gamei prin integrarea tuturor componentelor principale ale gamei intr-un singur sistem.

FILTRARE FIABILA

Sistemele de ventilatie CMJ Profesional ofera cea mai buna filtrare de pe piata, mentinand interiorul si exteriorul poligonului curat si sigur. Atunci cand sunt utilizate corect, filtrele noastre HEPA ofera o eficienta de 99,97% si depasesc cerintele OSHA, EPA si NIOSH. Sistemele de evacuare utilizeaza o combinatie de prefiltru si filtru HEPA.

PRODUSE SIMILARE

SISTEME DE VENTILATIE CU RECIRCULARE