DESCARCARE ARME PRODUS MONTABIL

PREZENTARE GENERALA

Acest produs mic, compact de descarcare a armelor de la CMJ Profesional, capabila sa contina toate rundele de calibru ale pistolului. Permite montarea pe aproape orice suprafata, poate fi utilizat mereu. Pachetele de izolare pot fi inlocuite dupa cum este necesar.

PERFORMANTA

Descarcarea pistolului este adesea necesara pentru a verifica starea acesteia si pentru a va asigura ca toate rundele au fost eliminate. Acest produs de descarcare a armelor cu pereti dubli face acest lucru un proces sigur si simplu. Capcana poate fi utilizata pentru verificarea armelor de mana cu incredere deplina ca camera blindata din otel a capcanei, umpluta cu cauciuc compozit, va contine in siguranta orice lovituri neasteptate.

CONSTRUCTIE

Produsele de descarcare arme de la CMJ Profesional sunt fabricate din otel de cea mai buna calitate si sunt proiectate pentru a indeplini cele mai stricte standarde. Alte produse de pe piata sunt mult mai scumpe decat cele de la CMJ Profeisonal, dar diferenta de pret nu reflecta calitatea.

INIGINERIE

Confortabil de utilizat, este proiectat pentru a fi montat pe aproape orice suprafata. Produsele de descarcare arme ale CMJ Profesional ne permit sa producem un produs superior, fara a sparge banca pentru clientii nostri din cadrul fortelor de ordine si din comunitatile de tragere.

PRODUSE SIMILARE

TABLE TOP CLEARING TRAP

FULL SIZE CLEARING TRAP

MOUNTABLE RIFLE CLEARING TRAP