DESCARCARE ARME DE MARIME COMPLETA

SKU: AT-123
CATEGORIE: Produse Descarcare Arme
BRAND: CMJ Profesional

DESCARCA CATALOG

PREZENTARE GENERALA

Descarcarea pistolului este adesea necesara pentru a verifica starea acestuia si pentru a va asigura ca toate rundele au fost eliminate. Acest produs de descarcare a armelor cu pereti dubli de la CMJ Profesional fac din acesta un proces sigur si simplu. Aceast produs poate fi utilizat pentru verificarea armelor de mana si a pustilor (pana la .223 si .308), cu deplina incredere ca camera de otel blindata a capcanei, umpluta cu cauciuc compozit, va contine in siguranta orice lovituri neasteptate.

CONSTRUCTIE

Cutia interioara din otel a produsului descarcare arme de marime completa a CMJ Profesional este fabricata din otel blindat balistic si este umpluta cu cauciuc tocat amestecat cu ignifug.

PRODUS SUPERIOR

Produsele de descarcare arme de marime completa de la CMJ Profesional sunt fabricate din otel de cea mai buna calitate si sunt proiectate pentru a indeplini cele mai stricte standarde. Alte produse de pe piata sunt mult mai scumpe decat cele de la CMJ Profeisonal, dar diferenta de pret nu reflecta calitatea.

INGINERIE

Produsele de descarcare arme ale CMJ Profesional ne permit sa producem un produs superior, fara a sparge banca pentru clientii nostri din cadrul fortelor de ordine si din comunitatile de tragere.

PRODUSE SIMILARE

TABLE TOP CLEARING TRAP

MOUNTABLE RIFLE CLEARING TRAP

MOUNTABLE HANDGUN CLEARING TRAP