Action Target a oferit solutii unice si inovatoare de tiruri de la infiintarea sa in 1996. Ceea ce a inceput ca cativa inovatori care indeplinesc nevoia unei agentii locale de aplicare a legii a evoluat intr-o afacere lidera in industrie, care raspunde nevoilor fortelor de ordine, militare si comerciale, organizatii, cu versiuni in peste 40 de tari pana in prezent.

Abordarea unica de la inceput pana la sfarsit a CMJ Profesional asigura ca fiecare etapa a procesului este gestionata de profesionisti interni cu ani de experienta si cunostinte din industrie. De la proiectarea initiala a gamei, pana la dezvoltarea produselor si fabricarea, totul se face la fata locului. CMJ Profesional proiecteaza, produce si instalează zone de tragere la cheie si personalizate, case de antrenament tactice si tinte portabile din otel. Indiferent de nevoile dumneavoastra de actiune de tragere, CMJ Profesional ofera solutii pentru a va mentine mai bine pregatiti pentru orice va asteapta.

Descarcati portofoliul nostru Select Project pentru a vizualiza doar cateva dintre miile de game instalate in intreaga lume.
Descarca PDF (45 MB)