CARACTERISTICI

STRIKE WATCH™

Monitorizeaza echipamentul pentru lovituri de glont, alerteaza personalul si poate dezactiva automat banda.

WIRELESS

Functii fara utilizarea de cabluri, reducand timpul de nefunctionare.

CONECTARE

Conectare la reteaua Cloud Action Target pentru a permite actualizari de continut, depanare si asistenta pentru clienti.

CAMERA INTEGRATA

Ofera vizualizarea in timp real a tintei pe ecranul de control, la orice distanta.

CLEMA INCASTRATA

Clema incastrata evita deteriorarea loviturilor de glont si este usor de actionat cu o singura mana.

LUMINI

Luminile albe reglabile, in plus fata de stroboscopurile rosii, albe si albastre, ofera iluminare optima pentru orice utilizare.

LIGHTS

Dimmable white lights in addition to red, white and blue strobes provide optimal lighting for any use.

DESIGN CU MENTENANTA REDUSA

Un element cheie de proiectare pentru Pilot este costul redus. In aceasta masura, articolele obisnuite de uzura au fost intarite sau proiectate.

USOR DE UTILIZAT, CLEMA TINTA INCASTRATA

  • Fara piese expuse: Clema este incastrata pentru a preveni impactul glontului. Acest lucru reduce uzura si intretinerea gamei.

  • Functionare cu o singura mana: Clema se elibereaza usor cu o singura mana si se inchide automat cand este introdus un suport nou.

  • Suport Special Conceput: Suportul economic din 2 parti elimina necesitatea unui downrigger metalic si imbunatateste experienta unui tragator.

TEHNOLOGIA STRIKE WATCH™

Pilot incorporeaza tehnologie avansata si design pentru a va proteja automat echipamentul de gama.

  • Detectarea Eronata a Tragerii: Tehnologie patentata in asteptare care detecteaza cand este impuscat transportatorul si ia automat masuri pentru a proteja recuperatorul. La detectarea unei lovituri pe transportator, sesiunea este intrerupta si tragatorul avertizat cu privire la lovitura eronata.
  • Protocol de Protectie Personalizabil: Dupa mai multe trageri pe transportator, sesiunea tragatorului este terminata automat si tinta se intoarce la loc. Aceasta tehnologie minimizeaza daunele pe care echipele neatrenate sau tragatorii rau intentionati le pot provoca.
  • Notificare SmartRange Axis: Dupa terminarea sesiunii din cauza tragatorului, personalul este notificat pe ecranul de control SmartRange Axis. Personalul de la distanta poate decide daca restabileste sau revoca timpul de banda.

FARA FIR

Cablurile de actionare si barele de reglare in jos sunt un punct de esec obisnuit in industrie, ceea ce duce la pierderea veniturilor. Pilotul este complet wireless, rezultand un timp maxim de functionare, venituri si instruire.

DESIGN BALISTIC SOLID

Recuperatorul de gloante Pilot a fost proiectat pentru a rezista conditiilor dure ale unei game interioare.
  • Blindat: Placa deflectorului frontal utilizeaza otel AR500 de 3/8-inch cu un unghi proiectat cu atentie pentru a devia impactul atat al pustii, cat si al pistolului.
  • Placi de Impact Laterale Intarite: lateralele si spatele suportului pilotului sunt acoperite cu otel de calibru 11 pentru a devia impacturile laterale si pentru a preveni deteriorarea prin stropire.

PISTA MODULARA ROBUSTA

Balistic: Construit din otel de gabarit 11 pentru a rezista la daune cauzate de lovituri eronate.
Sigur: Designul cu fund plat impiedica ricosetele sa paraseasca raza de actiune, directionand toate rundele catre capcana glontului.
Modular: Designul consta din 6 picioare de sectiuni interschimbabile pentru instalare si service usor.
Usor de actualizat: Pilot foloseste aceeasi pista ca si retriever-urile AWD Pro™ si Mancom™ Touch Plus, ceea ce face ca trecerea la Pilot sa fie usoara.

RATIONALIZAREA EXPERIENTEI UTILIZATORULUI

Recuperatorul de gloante Pilot asigura clientilor timp maxim de tragere fara sa astepte echipamentele.

CAMERA INTEGRATA

Afiseaza tinta pe ecranul local de control. Tragatorii vad in timp real unde trag, in loc sa aduca transportatorul inapoi la loc.

CONTROL SMARTRANGE AXIS™

Sistemul Pilot se integrează pe deplin cu SmartRange Axis. Acest lucru ofera gestionarea benzilor de rulare fara egal, inclusiv limite de timp si posibilitatea de a controla mai multe benzi sincronizate.