CARACTERISTICI

STRIKE WATCH™

Monitorizeaza echipamentul pentru loviturile de glont, alerteaza personalul si poate dezactiva automat linia de tragere.

CONECTARE

Conectat la reteaua Cloud Action Target pentru a permite actualizari de continut, depanare si asistenta pentru clienti.

CLEME ASCUNSA

Clema incastrata evita deteriorarea din cauza loviturilor de glont si este usor de actionat cu o singura mana.

LUMINI

Luminile albe reglabile, in plus fata de stroboscoapele rosii, albe si albastre, ofera o iluminare optima pentru orice utilizare.

CAMERA INTEGRATA

Ofera vizualizarea in timp real a tintei pe ecranul de control la orice distanta.

TRAGATORI SOLICITATI

Intoarcerea dinamica la 360°, scenarii si exercitii pre-programate si care provoca orice tragator.

ENGAGING SHOOTERS

Dynamic 360º turning, pre-programmed drills, and games challenge any shooter.

PROTEJAREA INVESTITIEI DUMNEAVOASTRA

Genesis va protejeaza in mod activ investitia cu ajutorul tehnologiei inteligenta si a caracteristicilor avansate de design care elimina componentele de uzura.

USOR DE UTILIZAT, CLEMA TINTA ASCUNSA

 • Fara parti expuse: clema este incastrata pentru a preveni impactul glontului. Acest lucru reduce uzura si intretinerea poligonului.
 • intoarcere la 360°: Comportament dinamic al țintei, incluzand rotirea, scanare si ascundere aleatorie
 • Functionare cu o singura mana: Clema se elibereaza usor cu o singura mana si se inchide automat cand este introdus un suport nou.
 • Suport Special Conceput: Suport economic din doua parti elimina necesitatea unui “downrigger” metalic si imbunatateste experienta tragatorilor.

TEHNOLOGIA STRIKE WATCH™

Genesis incorporeaza o tehnologie avansata si un design pentru a va proteja automat echipamentele din poligon.

 • Detectarea Tragerilor Eronate: O tehnologie patentata care detecteaza cand este impuscat transportatorul si ia automat masuri pentru a proteja transportorul. Cand detecteaza o lovitura pe transportator, tinta se invarte automat si il avertizeaza pe tragator cu privire la loviturile eronate.
 • Protocol de Protectie Personalizabil: Dupa mai multe trageri in transportator, sesiunea tragatorului este terminata automat si tinta se intoarce la stand. Aceasta tehnologie minimizeaza daunele pe care tragatorii neantrenati sau rau intentionati le pot provoca.
 • Notificare Personal: Strike Watch, se integreaza, de asemenea, cu sistemul de iluminarea accentuata inteligent pentru a semnaliza personalul poligonului din raza de actiune a echipamentului.
 • Notificare SmartRange Axis: Dupa terminarea sesiunii din cauza tragerii in transportator, personalul din poligon este notificat pe ecranul de control SmartRange Axis. Personalul din poligon poate decide daca restabileste sau revoca timpul liniei de tragere.

SISTEM INTELIGENT DE ILUMINAT

Iluminarea cu accent: Genesis permite poligonului selectarea unei culoari de lumina pentru functionarea normala.

Iluminare de asistenta: Se aprinde lumina albastra atunci cand un tragator are nevoie de asistenta.

Alerta Strike Watch™: Atunci cand trasportorul este impuscat, luminile rosu stroboscopic permit personalului de pe raza de actiune sa fie extrem de eficiente mai ales in zilele pline.

WIRELESS

Cablurile de actionare si barele de reglare in jos sunt un punct de esec comun in industrie, ceea ce duce la pierderea veniturilor. Genesis este complet wireless, rezultand un timp de functionare maxim, antrenamente si venituri.

DESIGN BALISTIC SOLID

Sistemul Genesis a fost proiectat pentru a rezista conditiilor dure dintr-un poligon interior „Indoor”.

 • Blindat: placa deflectorului frontal foloseste otel AR500 de 3/8-inch cu un unghi atent proiectat pentru a devia atat impactul glontului pustii, cat si al pistolului.
 • Placi de Impact Laterale Intarite: partile laterale si spatele suportului Genesis sunt acoperite cu otel de calibru 11 pentru a devia impacturile laterale si pentru a preveni deteriorarea.
 • Placi de impact laterale intarite: partile laterale si spatele transportorului Genesis sunt acoperite cu oțel de calibru 11 pentru a devia impacturile laterale și pentru a preveni deteriorarea prin stropire.

PISTA MODULARA ROBUST

Balistic: Construit din otel de 11 gabarite pentru a rezista la daune cauzate de lovituri eronate.
Sigur: Designul cu fund plat impiedica ricosetele sa paraseasca raza de actiune, directionand toate ricosetele catre recuperatorul de gloante.
Modular: Designul consta din 6 sectiuni interschimbabile pentru instalare si service usor.
Usor de actualizat: Genesis foloseste aceeasi pista ca si AWD Pro ™ si Mancom ™ Touch Plus, ceea ce face ca actualizarea la Genesis sa fie o usoara.

TRAGATORI IMPLICATI

Indiferent daca antrenamentul sau divertismentul sunt obiectivul, Genesis permite intervale pentru a maximiza durata benzii. De la programe avansate pentru orice tragator, pana la un comportament tinta dinamic care elimina predictibilitatea, Genesis stabileste bara pentru angajarea tragatorului.

CAMERA INTEGRATA

Afiseaza tinta pe ecranul de control local. Tragatorii vad in timp real unde trag, in loc sa aduca transportatorul inapoi la loc.

INTERFATA USOR DE UTILIZAT

The Genesis Interface was specifically designed for intuitive navigation. In addition, an intro tutorial video plays each time a session starts promoting system awareness Interfata Genesis a fost conceputa special pentru navigatie intuitiva. In plus, un videoclip video introductiv este redat de fiecare data cand o sesiune incepe sa promoveze constientizarea sistemului.

CONTROL SMARTRANGE AXIS™

Sistemul Genesis se integreaza pe deplin cu SmartRange Axis. Aceasta ofera gestionarea benzilor fara egal, incluzand limite de timp, permisiuni unice si posibilitatea de a rula programe sincronizate pe mai multe benzi.