DRM PRO™

Dual Running Man (DRM) Pro este cel mai puternic si bogat sistem functional care a fost proiectat vreodata. Se mandreste cu motoare 3HP, scripeti rezistenti la uzura, viteze de pana la 20 fps, acceleratie realista si o interfata usoara de control si de utilizat pentru tablete si telefoane mobile. DRM Pro foloseste doua suporturi tinta laterale, care nu se intorc, capabile sa se deplaseze independent unul de celalalt, deoarece sunt montate pe doua piste separate, care sunt paralele una cu cealalta. Tinte de hartie, carton si plastic pot fi atasate la Dual Running Man prin capsarea sau prinderea acestora de betele de lemn standard de 1” x 2” fixate de suporturile tinta cu cleme.

WIRELESS

Interfata usoara de controlat si care ruleaza pe tableta sau telefon inteligent.

CONECTARE

Se integreaza cu software-ul nostru de control pentru functii si functionalitati avansate.

EVALUAT IN EXTERIOR

Toate componentele sunt conforme cu IP54 pentru utilizare pe tot parcursul anului in aer liber si in interior.

RAPID

Capabil sa se miste la viteze variabile de pana la 20 de ori pe secunda.

ACURATETE

Codificatoarele de inalta precizie asigura ca pozitiile tinta sunt corecte in decurs de 6 inci.

USOR DE INTRETINUT

Mecanismul cu clichet modular face tensionarea cablului usoarasi rapida.

PUTERNIC

Sistemele de tinte mobile exista de ani de zile, dar DRM Pro le lasa in urma.

 • Construit sa Dureze: DRM Pro utilizes 3 HP inductive motors and tool-steel pulleys utilizeaza motoare inductive de 3 CP si scripeti din otel pentru scule.
 • Clasificat in Aer Liber: Toate componentele sistemului sunt rezistente la industrie si sunt compatibile cu IP54 pentru utilizare pe tot parcursul anului.

CONTROL COMPLET

DRM Pro vine cu o interfata usor de utilizat, care este compatibila cu tablete si telefoane inteligente si, de asemenea, se conecteaza la software-ul de control.

 • Simplu: Interfata mobila usor de utilizat.
 • Compatibilitate: Web based app can be installed on most tablets and smart phones Aplicatie bazata pe web care poate fi instalata pe majoritatea tabletelor si telefoanelor inteligente..
 • Connectat: DRM Pro se integraza cu software-ul SmartRange™ si Mancom™ Master Control.
 • Putere: Reteaua wifi incorporata a sistemului ajunge pana la 50 de metri si nu necesita o conexiune la internet. La cerere sunt disponibile distante mai mari..
 • Versatil: DRM Pro se poate programa impreuna cu sistemele pentru a crea aproape orice scenariu de antrenament.

POZITIONARE RAPIDA SI PRECISA

DRM Pro este cel mai rapid sistem de functionare de pe piata, cu o precizie de varf in industrie.

 • 3 Motoare HP: DRM Pro se mandreste cu motoare puternice pentru a propulsa usor tinte la viteze de pana la 20 ft / sec.
 • Precizie si Acuratete: Codificatoarele cu rezolutii mari sunt precise in termen de 1 mm, mentinand pozitia tinta exacta in termen de 6 inci
 • Calibrare Automata: Pozitia caruciorului se calibreaza continuu pe masura ce ruleaza.
 • Miscare lina: DRM Pro este conceput pentru a se deplasa fara probleme de-a lungul pistei, imitand mai bine situatiile din viata reala.

DESIGN MODULAR

Datorita designului sau modular, DRM Pro este ideal atat pentru utilizare in interior, cat si in exterior.

 • Configurare: DRM Pro poate fi montat in pozitie verticala pe un tampon de ciment in spatele unei bariere de protectie sau inversat in spatele ultimului rand de deflectoare.
 • Lungimea Pistei: Pista se poate extinde in 3 trepte de la 15-201 lungime.
 • Amprenta Mica: Disign-ul unic ocupa cu 50% mai putin spatiu decat sistemele comparabile, lasand loc pentru alte sisteme.

PRODUSE SIMILARE

SRET™