3 ANI GARANTIE

Proprietarii poligoanelor trebuie sa se gandeasca la un milion de lucruri. Echipamentul din poligon nu este unul din acele lucruri deoarece Garantia pentru partenerii de incredere a CMJ PROFESIONAL este de 3x standardul industriei, de 3x liniste si de 3x protectie pentru clientii nostri.

PARTENER DE INCREDERE

CMJ Profesional a construit mii de poligoane in intreaga lume in ultimele patru decenii. Gama noastra de produse acopera fiecare mediu si raspunde nevoilor celor mai simple si mai avansate facilitati de instruire din lume. CMJ Profesional este un partener de incredere dovedit in proiectarea, construirea si sustinerea antrenamentului la armele de foc la fiecare nivel.

SERVICII AFTERMARKET

CMJ Profesional va protejeaza investitia cu serviciile noastre aftermarket de la programele de reciclare si eliminare, servicii mentenanta/service la asistenta pentru clientii CMJ Profesional.

SOLUTII LA CHEIE

CMJ Profesional ofera toate produsele si serviciile nu numai pentru a proiecta si construi poligonul dumneavoastra, ci si pentru a-l intretine pe tot parcursul vietii.

ECHIPA COMPLETA DE PROIECTARE POLIGON INTERIOR

Consultantii nostri in domeniu va ghideaza in fiecare etapa a procesului. Echipa noastra de design si proiectare transforma ideile dumneavoastra in realitate.

GATA DE A DETINE PROPRIUL POLIGON?

Indiferent daca obiectivul dumneavoastra este sa va distrati in mod privat cu familia si prietenii, sa va perfectionati abilitatile cu arma sau doar sa puneti cireasa pe tortul colectiei dumneavoastra personale – CMJ Profesional este partenerul de incredere care va face viziunea sa devina realitate.

CONFIGUREAZA PROPRIUL POLIGON