ARMATA

CMJ Profesional a proiectat, fabricat si instalat zone de tragere superioare. A dominat industria si a ajuns la pozitia de lider mondial. Nu suntem cei mai buni prin coincidenta – ci pentru ca cream fara teama solutii mai bune poligoane trageri.

CMJ Profesional este recunoscator pentru sacrificiul si daruirea tuturor barbatilor si femeilor in uniforma. Va multumim pentru serviciul oferit. Este onoarea noastra sa va oferim solutii de antrenament realiste care va ofera experienta necesara pentru a lupta si a castiga pe campul de lupta de astazi. De peste 25 de ani, CMJ Profesional a proiectat, fabricat si instalat zone de tragere superioare. A dominat industria si a ajuns la pozitia de lider mondial. Nu suntem cei mai buni prin coincidenta – ci pentru ca cream fara teama solutii mai bune poligoane trageri.

Ne mandrim cu faptul ca ajutam la pregatirea soldatilor din zilele noastre prin furnizarea celor mai fiabile si mai rentabile echipamente de instruire. Stim ca instruirea salveaza vieti si onoram angajamentul pe care il ia un soldat cu angajamentul nostru de a oferi cele mai bune sisteme de instruire din lumea reala disponibile.

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati –

CMJ Profesional – companie certificata ISO 9001:2008.