AMERICAN SERIES™ STANDURI TRAGERE

Standul de Tragere American Series creeaza o atmosfera luxoasa in randul poligoanelor. Designul din podea pana in tavan ofera propriul spatiu tragatorilor, imbunatatind experienta lor in poligon. American Series este disponibil in trei variante standard si practic fiecare componenta, culoare si material pot fi personalizate cu ajutorul designerului nostru de interior.

Personalizabil

Selectati-va materialele, culorile, luminile si accesoriile.

Privat

Standul de Tragere American Series are o adancime de 1.82 metri pentru o experienta de tragare privata.

Balistic

Testele independente UL 752 valideaza integritatea balistica pentru pistol si pusca.

Intretinere usoara

Materialele durabile neporoase duc la durata lunga de viata si intretinere redusa.

PERSONALIZARE FARA PERECHE

Practic, fiecare componenta, culoare si material al standului American Series poate fi personalizata in functie de poligon. Echipa noastra de design interior si design de poligon va colabora cu dumneavoastra pentru a crea standul perfect care sa se potriveasca cu aspectul si senzatiile din poligonul dumneavoastra.

  • Materiale Non Poroase: Potriviti-va standul cu culorile si texturile poligonului de tragere. O varietate de placi de tigla, otel robust si plastic previn acumularea de plumb, ulei si carbon, promovand in acelasi timp o curatare usoara.
  • Nume Poligon: O placa cu logo din otel inoxidabil iluminata din spate afiseaza numarul benzii si sigla poligonului dumneavoastra.
  • Tratament Acustic: Tavanul cu captuseala PEPP standard si bariera de protectie impotriva exploziei reduc reverberarea zgomotului. Panourile din cauciuc pot fi, de asemenea, utilizate pentru durabilitate si o curatare usoara.
  • Bariera de protectie impotriva exploziei: O bariera de protectie impotriva exploziei integrata imbunatateste confortul unui tragator prin blocarea exploziilor de pe linile alaturate.
  • Mese de Standuri: Standul American Series este compatibil cu masa fixa standard cu un raft optional, masa pentru pusti, o masa rotativa pentru acces usor in poligon sau cu caruciorul tactic.
  • Iluminarea Standului: Iluminarea optionala a standului lumineaza corect masa si standul tragatorului, reducand in acelasi timp umbrele si stralucirea.

DESIGN STANDARD

Pentru simplitate, Standurile American Series sunt, de asemenea, disponibile in trei modele standard deosebite. Fiecare a fost creat de un designer de interior pentru a se potrivi cu o varietate de poligoane.

MANHATTAN

RUSTIC

CRAFTSMAN

PRODUSE SIMILARE

Guardsman™

STANDURI TRAGERE

Sentry™

STANDURI TRAGERE

Defender™

STANDURI TRAGERE