RECUPERATOR GLOANTE TOTAL CONTAINMENT™

Recuperatorul de Gloante Total Containment™ (TCT) este cea mai sigur, mai puternic si mai ecologic recuperator de gloante din lume. Ofera o acoperire balistica completa, facandu-l ideal pentru linii de tragere fixe si domenii de antrenament tactice. TCT necesita o intretinere minima și este echipat cu cel mai eficient sistem de colectare a plumbului disponibil, mentinand in siguranta tragatorii, angajatii si mediul inconjurator. 

SIGUR SI CURAT

Colecteaza fragmente de plumb si praf pentru reciclare, impiedicandu-le sa afecteze solul, caile navigabile si aerul din jur.

DURABIL

Designul balistic patentat asigura ca capcana este capabila sa manipuleze milioane de arme de mana.

INTRETINERE USOARA

Sistemul modular este conceput pentru a colecta plumbul fara timp mort. Nu necesita utilizarea apei sau a cauciucului.

TACTIC

Poate fi utilizat in scenarii de tragere transversala si tactica.

CUM FUNCTIONEAZA RECUPERATORUL DE GLOANTE TOTAL CONTAINMENT™

COMPONENTE RECUPERATOR GLOANTE TOTAL CONTAINMENT™

1. PLACI DE DEFLEXIE

2. CAMERA DE DECELERATIE

3. SISTEM RECUPERARE GLOANTE

4. UNITATE DE COLECTARE PRAF

PLACI DE DEFLEXIE

Proiectarea placilor de otel armate cu precizie, trag direct focurile in gura recuperatorului.

Izolare: Inaltimea capcanei, impreuna cu designul sau complet de la perete la perete, asigura pozitia fiecarei runde in jos.

Constructie Solida: De la 1/4 pana la 1 inch grosime AR500 sau AR550, optiunile potrivite din otel sunt disponibile pentru a manipula orice, de la calibre mici la mari.

Tactic: Unghiurile atent calculate ale placilor sunt ideale pentru tragere tactica si transversala.

CAMERA DE DECELERATIE

Rundele trec prin gura deschisa si intra in camera sigilata Vortex ™ unde se rotesc de-a lungul peretelui camerei si decelereaza. Acestea sunt depozitate in recipiente individuale sau intr-un sistem transportor cu surub.

Sigur: Designul patentat al camerei cu gura deschisa permite tragerea in siguranta pe cale transversala si tactica.

Sigilat: Camera foloseste un design patentat pentru a se asigura ca ramane sigilata chiar si atunci cand este afectata de forta gloantelor.

Durabil: Forma si calitatea otelului balistic sunt proiectate cu precizie pentru a capta milioane de runde fara daune.

SISTEME DE COLECTARE GLOANTE

Odata decelerate, rundele cad intr-un Sistem Colectare Gloante situat sub camera de decelerare Vortex. CMJ Profesional ofera trei optiuni diferite pentru a se potrivi oricarui interval sau buget.

Auto 55: Cel mai avansat sistem de colectare care foloseste un transportor cu surub pentru a muta automat gloantele din camera de decelerare intr-un tambur de 55 de galoane. Nivelurile de umplere sunt monitorizate folosind un panou de control si o interfata cu utilizatorul computerului.

Deluxe 20: Cea mai recenta oferta de la CMJ Profesional foloseste un tambur de 20 de galoane care poate fi rulate din loc atunci cand este plin. Nivelurile de umplere sunt monitorizate printr-o fereastra de vedere incorporata. Deluxe 20 necesita inlocuirea mai putin frecventa decat orice sistem de colectare de pe piata. Citeste mai mult >

Baza 03: Cea mai simpla metoda de colectare utilizeaza canistre de 3,5 galoane care se ataseaza direct la camera de decelerare. Acest sistem necesita inlocuirea cea mai frecventa, dar ofera cel mai mic pret de intrare.

UNITATE DE COLECTARE PRAF (DCU)

Using negative pressure, the dust collection system draws lead dust from the trap and deposits it into a containment system. Folosind presiune negativa, sistemul de colectare a prafului extrage praful de plumb din capcana si il depune intr-un sistem de izolare.

Curatare: Praful de plumb periculos este tras in recipiente sigilate si usor de transportat.

Filtrare Superioara: Tehnologia avansata obtine o eficienta mai mare, un aer mai curat, o cadere de presiune mai mica si o durata de viata mai lunga a filtrului decat orice alt filtru standard cu cartus.

Colector de Captare Patentat: Un colector nou proiectat impiedica blocarea sistemului de materiale mari.

BALISTICA

Recuperatorul de Gloante Total Containment este cel mai durabil sistem disponibil pe piata si este disponibil atat in optiunile clasificate ATI Clasa 1 (pistol), cat si ATI Clasa 2 (Rifle).

Ballistic Rating Caliber Rating Maximum Velocity Maximum Energy
ATI Class 1 Pistol 1,485 fps 1,175 ft/lbs
ATI Class 2 Rifle 3,388 fps 3,600 ft/lbs
Typical Pistol Ammunition Maximum Velocity Maximum Energy
.22LR 40gr HP 1,060 fps 100 ft/lbs
9mm Luger 124gr FMJ 1,293 fps 460 ft/lbs
.357 Mag 158gr JSP 1,375 fps 663 ft/lbs
.40 S&W 180gr TMJ 1,000 fps 400 ft/lbs
.45 ACP 230gr TMJ 845 fps 365 ft/lbs
.44 Mag 240gr SWC 1,485 fps 1,175 ft/lbs
Typical Rifle Ammunition Maximum Velocity Maximum Energy
.22LR 40gr HP 1,260 fps 141 ft/lbs
5.56x45mm NATO 55gr FMJ 3,388 fps 1,402 ft/lbs
7.62x51mm NATO 150gr FMJ 3,025 fps 3,048 ft/lbs
.308 Win 150gr SPTZ 2,900 fps 2,800 ft/lbs
30-06 180gr SPTZ 2,900 fps 3,360 ft/lbs
300 Win Mag 190gr BTHP 2,900 fps 3,548 ft/lbs

Valorile maxime ale vitezei si ale energiei maxime pentru munitia pistolului si a pustii de mai sus sunt furnizate doar in scopuri de exemplu.

.50 Consideratii BMG
Versiunea clasificata ATI Clasa 2 (Rifle) poate rezolva .50 runde BMG; cu toate acestea, datorita naturii puternice a acestei runde, anumiti factori trebuie luati in considerare in legatura cu speranta de viata si intretinerea TOTAL CONTAINMENT TRAP™. Pentru a afla mai multe, urmati acest link: Citeste mai mult>