MATCH™ (CASA DE ANTRENAMENT TACTICA ARMATA MODULARA)

MATCH™ este o casa de tragere la 360°, cu foc asemanator celui real, sigur din punct de vedere balistic, proiectata pentru predarea si invatarea abilitatilor din sfertul apropiat, cum ar fi degajarea camerei si navigarea pe hol, cu realism si siguranta.

Combinand pereti, usi, camere si holuri realiste in configuratii personalizate, CMJ Profesional a creat un mediu de antrenament realist, care este esential pentru dezvoltarea increderii si a raspunsurilor conditionate necesare supravietuirii.

Cu peretii blindati din otel, puteti avea incredere totala ca fiecare runda de tragere este cuprinsa si siguranta este primordiala in constructie si proiectare. CMJ Profesional proiecteaza, construieste si instaleaza singuri fiecare unitate MATCH™ pentru a asigura siguranta si durabilitatea maxima.

Pentru a oferi o pregatire mai buna, o casa de tragere trebuie sa ofere mai multe optiuni de intrare si iesire, precum și machete reconfigurabile. MATCH™ utilizeaza panouri balistice glisante care realizeaza acest lucru perfect. Panourile MATCH™ sunt atasate la sinele de sustinere care fac aceste panouri usor de alunecat in pozitia dorita si mentin acelasi mediu balistic 100% ca si restul cladirii. Aceste panouri sunt disponibile ca usi si ferestre. Camerele pot fi inchise si holurile extinse. Aceasta reconfigurare mareste practic dimensiunea unei case de tragere si creste foarte mult potentialul de antrenament.

BALISTIC

Casa de antrenament cu foc asemanator celui real, de pistol sau pusca.

CONECTARE

Se integreaza cu software-ul de control al gamei centrale pentru functii si functionalitati avansate.

MODULAR

Utilizeaza piese interschimbabile si numeroase accesorii de antrenament.

CURAT SI SIGUR

Peretii care contin stropi, designul SDZ zero si ventilatia ofera un mediu de antrenament sigur.

DISPOZITII REALE

MATCH ofera cea mai realista atmosfera de antrenament posibila datorita naturii sale modulare si designului atent conceput.

 • Forme reale de camera: MATCH foloseste panouri de perete groase de 6 si 9 inch care imita mediile reale si pot fi asamblate in aproape orice configuratie. Acest lucru permite dimensiunile si numarul de camere flexibile, precum si diferite tipuri de camere.
 • Diverse intrari de camera: Peretele scurt disponibil din dreapta, peretele scurt din stanga si configuratiile de intrare centrala imbunatatesc instruirea la intrare.
 • Nivele multiple: MATCH poate fi configurat cu pana la trei niveluri. Acest lucru ofera facilitatilor de antrenament posibilitatea de a replica trageri de lunetist, spatiul liber al scarilor si balconul.
 • Camere reconfigurabile: MATCH foloseste panouri balistice glisante pentru a permite tragatorilor sa schimbe rapid si usor configuratia camerei si caile prin casa, mentinand in acelasi timp zero SDZ. Disponibil in optiuni pentru ferestre si perete.
 • Case de antrenament de tip sat (MOUT): Uneori un MATCH nu este suficient. In aceste cazuri este nevoie de un sat. Satele permit scenarii de instruire mai avansate si pregatire urbana simultana.

PROTECTIE BALISTICA

MATCH™ este construit pentru a fi sigur din camera in camera si in afara casei de tragere. Designul unic este construit pentru a pastra toate rundele si stropirile in siguranta continute in interiorul zidurilor, protejand tragatorii, antrenorii si observatorii.

 • Oprirea gloantelor: panourile de perete MATCH utilizeaza o metoda special conceputa pentru a captura si opri gloantele, protejand tragatorii, antrenorii si observatorii de raniri. Suprafetele pot fi vopsite pentru a indica lipsa zonelor de trageere sau pentru a reproduce suprafete interioare reale.
 • Aspecte zero SDZ si VDZ: MATCH ofera un mediu de antrenament viabil cu o zona de pericol de suprafata zero (SDZ), atat in interiorul, cat si in exteriorul structurii. Aceasta este continuta prin intermediul panourilor balistice de perete si a fasciei de captare a glontului. Peretii MATCH sunt proiectati pentru a accepta cu usurinta un sistem de acoperis balistic pentru a crea o zona verticala de pericol zero (VDZ).

ACCESORII DE INCALCARE

MATCH™ este ideal pentru toate formele de antrenament de intrare fortata. Accesoriile disponibile asigura o pregatire avansata de curatare a camerei, inclusiv cautarea zonelor de ascundere si a tunelurilor secrete.

Usa de bresa tactica: Usa de incalcare tactica este instrumentul final de instruire pentru intrare. Designul sau avansat este ideal pentru orice tip de antrenament de intrare fortata. Usa este disponibila in ambele optiuni de articulatie stanga si dreapta.

Rompere de acoperis / Rappelling: Instalarea unei usi balistice de bresa a acoperisului intr-un tavan de siguranta MATCH permite intrarea de pe acoperis.

Wall Breach: An available wall breach panel allows training for standard cutting and explosive breach training through a wall. Wall breach panels can also be installed on interior walls to create hiding spaces
Perete de bresa: Un panou de perete disponibil permite antrenarea pentru taiere standard si antrenament de rupere exploziva printr-un perete. Panourile de perete pot fi instalate si pe peretii interiori pentru a crea spatii de ascundere.

Tunele: Tunelurile subterane construite la comanda pot conecta camere dintr-o casa MATCH sau pot conecta mai multe case dintr-un sat.

Conducta de ventilatie: Canalele de ventilatie personalizate cu ventilatoare detasabile pot fi instalate pentru tehnici imbunatatite de antrenament de intrare si extractie.

DUPA REVIZUIREA ACTIUNII

Instrumentarea integrata personalizata sporeste dramatic eficacitatea procedurilor de revizuire după actiune. Cu aceste sisteme, formatorii pot observa si evalua in siguranta retinerea si executia cursantilor.

 • Sisteme de camere: Camerele cu circuit inchis permit observarea si evaluarea de la distanta. Camerele sunt continute intr-o carcasa de protectie.
 • Sisteme audio: PA si alte sisteme audio ii ajuta pe formatori sa comunice cu cursantii, precum si sa le ofere posibilitatea de a efectua efecte sonore in casa, sporind realitatea instruirii.
 • Diverse dispozitive de inregistrare pot fi adaugate la sistem pentru a oferi formatorilor posibilitatea de a revizui scenariile de instruire cu stagiarul.
 • Monitorizare: monitoarele de afisare sunt disponibile in toate dimensiunile si formatele de aspect. Integrat cu sistemul SmartRange™ permite formatorilor sa observe mai multe camere in acelasi timp sau sa comute intre camere.

ACCESORII ADITIONALE

Fiecare detaliu al MATCH™ este proiectat cu atentie pentru a oferi cel mai sigur si mai bun mediu de formare in caz de incendiu. Aceste accesorii importante va vor asigura ca cursantii dvs sunt pregatiti pentru orice ar putea intalni.

Podiumuri: Podiumurile se intind pe partea de sus a unei case de tragere cu o singura poveste pentru a oferi acces vizual la toate camerele, astfel incat controlorii sa poata oferi feedback si instructiuni instantanee cursantilor de mai jos.

Ventilatie: Pastrarea unei instalatii departe de praful de plumb si alte materiale din aer este o parte esentiala a crearii unei atmosfere sigure atat pentru tragatori, cat si pentru antrenori. CMJ Profesional ofera cele mai bune solutii pentru aerisirea corecta a unei case de tragere. Sunt disponibile diverse optiuni pentru a se potrivi nevoilor fiecarei configuratii de case.

Iluminat: Iluminatul poate avea un impact dramatic asupra unei facilitati MATCH™. De la lumina slaba, la antrenamentul cu lumina stralucitoare si orice altceva intre ele, luminile sunt esentiale pentru a recrea scenarii din lumea reala. CMJ Profesional ofera o serie de optiuni pentru a se potrivi nevoilor specifice fiecarei agentii.

Panou armura rapid: Panoul de armura rapid este un accesoriu care poate prelungi durata de viata a panourilor de otel pe masura ce se poarta in timp. Acest produs dupa piata este usor de instalat si reduce semnificativ costul de-a lungul vietii casei de tragere.

PRODUSE SIMILARE

TAC House™ RD

TAC House™

Tinta Portabila